Restaurant met vergaderzalen

Restaurant met vergaderzalen

De Postwagen is de toeristische trekpleister van Tolbert (nabij Groningen, Drenthe en Friesland), een activiteitenwalhalla mét een mooi restaurant. Zakelijk Nederland heeft De Postwagen inmiddels ook omarmd wegens een andere topfaciliteit: vergaderzalen. Vergaderen doe je voortaan in een sfeervolle setting.

Aangenaam vergaderen

Vergeet stoffige en duffe kantoren met slechte koffie... Vergeet lelijke gebouwen op industrieterreinen en het gevoel dat je helemaal geen zin meer hebt in de vergadering. Er zijn verukkelijke vergaderzalen die afrekenen met de 'oude' standaard en een ambiance creëren waarin naar elkaar 'moeten' luisteren geen 'straf' meer is. Vergaderzalen die van vergaderen weer een aangename, nuttige en buitengewoon effectieve bezigheid maken. Vergaderen met resultaat, simpelweg omdat iedereen zich prettig voelt. Die vergaderzalen kun je vinden in een schitterend pand van restaurant De Postwagen.

Vergaderen met resultaat, simpelweg omdat iedereen zich prettig voelt.

Veel verschillende vergaderzalen

Met minstens 10 verschillende vergaderzalen is er voor overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en overige organisaties en bedrijven genoeg te kiezen. Met een megagroot parkeerterrein en een centrale ligging in de buurt van de A7 is De Postwagen voor bedrijven een perfecte locatie. Het restaurant maakt het plaatje af.

Vergaderarrangement

Voor slechts 9,25 p.p. (minimaal 8 personen) kun je al profiteren van het meest gekozen arrangement, met:

  • Koffie
  • Thee
  • Water
  • Cake
  • Gebruik Wi-Fi
  • Zaalhuur

Met dit arrangement mag je één van onze zalen drie uur lang gebruiken. Geïnteresseerd? Neem contact op. Je kunt ook je eigen vergaderarrangement samenstellen.

Voor slechts 9,25 p.p. (minimaal 8 personen) kun je al profiteren van het meest gekozen arrangement

Menukaart restaurant

Optimaal genieten doe je wanneer je een vergadering in de namiddag combineert met een aansluitend etentje in het stijlvolle restaurant! Bekijk de menukaart.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie