Restaurant met open haard

Restaurant met open haard

In je zoektocht naar een sfeervol restaurant mét een open haard ben je bij De Postwagen uitgekomen. Dit prachtige restaurant is in 2013 volledig opnieuw opgebouwd en is nu nóg moderner (met historische look) en sfeervoller dan voorheen. Er zijn talloze mogelijkheden, niet alleen voor als je met z'n tweetjes komt: ook groepen kunnen hier uitstekend terecht. Lees hieronder alles over de mogelijkheden.

Sfeervol restaurant

Het geheel vernieuwde restaurant van De Postwagen is pas geopend sinds eind 2013. Sfeervol is het wel te noemen, met de gedimde verlichting en de prachtige open haard. Wat dacht je van heerlijk dineren en daarna even gezellig nagenieten met een borreltje voor de open haard? Natuurlijk staat dit restaurant niet alleen bekend om de fijne sfeer, de gerechten hier zijn ook van topkwaliteit! De Postwagen legt de focus op:

  • dagverse producten
  • biologische ingrediënten
  • producten uit de regio

Je hebt keuze uit verschillende menu's. Heb je bijvoorbeeld zin in een lekker vleesgerecht? Wat dacht je van de heerlijke boerenkip of huisgemaakte spareribs? Ben je vegetariër of wil je een dagje geen vlees eten? Op het vegetarische menu staat onder andere lasagne met gegrilde groenten. Ook visliefhebbers en natuurlijk kinderen worden niet vergeten.

Lekkere borrel bij de open haard

Bij De Postwagen ga je lekker dineren of genieten van een lunch. Daarnaast kom je hier voor een gezellige borrel. Bijvoorbeeld zaterdagavond met wat vrienden, maar ook de vrijdagmiddagborrel van het werk wordt hier geregeld. Kom gezellig met z'n allen bij de open haard zitten en bestel wat bitterballen, vlammetjes of een mandje met echt Tolberter landbrood.

Het gezelligste restaurant met een open haard is De Postwagen in Tolbert!

Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden van dit restaurant met open haard.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie