Lekker uit eten Friesland

Lekker uit eten Friesland

Lekker uit eten in Friesland doe je natuurlijk bij restaurant De Postwagen! Of je nu een uitgebreid diner met voorgerecht, nagerecht en dessert wilt of juist alleen een simpel hoofdgerecht, alles is mogelijk hier in Friesland. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden!

Uit eten in Friesland

Iedereen heeft zo nu en dan zin om lekker uit eten te gaan. In Friesland heb je met De Postwagen een schot in de roos. Laat je lekker verwennen met de heerlijke gerechten die gemaakt zijn van verse biologische en streekproducten. Alles wordt met grote zorg bereid en er is een groot en verrassend aanbod aan gerechten. Kies uit een:

Of bekijk hier de hele menukaart.

Met het hele gezin uit eten

De Postwagen is ook heel geschikt om uit eten te gaan met de kinderen. Er is namelijk een speciaal kindermenu met daarop verschillende lekkere gerechten voor de kinderen. Van krachtige kipnuggets tot de lekkerste lasagne, ze hebben veel keuze. Je hoeft de kids dus absoluut niet thuis te laten als je naar De Poswagen gaat!

Lekker centraal gelegen

Restaurant De Postwagen is centraal gelegen in Noord-Nederland en uitstekend te bereiken vanuit heel Friesland. Niet ver van de A7, dus je bent er zo. Ook is er een ruime parkeergelegenheid bij het restaurant waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Lekker uit eten in Friesland? Dat doe je bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's