Lekker uit eten Friesland

Lekker uit eten Friesland

Lekker uit eten in Friesland doe je natuurlijk bij restaurant De Postwagen! Of je nu een uitgebreid diner met voorgerecht, nagerecht en dessert wilt of juist alleen een simpel hoofdgerecht, alles is mogelijk hier in Friesland. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden!

Uit eten in Friesland

Iedereen heeft zo nu en dan zin om lekker uit eten te gaan. In Friesland heb je met De Postwagen een schot in de roos. Laat je lekker verwennen met de heerlijke gerechten die gemaakt zijn van verse biologische en streekproducten. Alles wordt met grote zorg bereid en er is een groot en verrassend aanbod aan gerechten. Kies uit een:

Of bekijk hier de hele menukaart.

Met het hele gezin uit eten

De Postwagen is ook heel geschikt om uit eten te gaan met de kinderen. Er is namelijk een speciaal kindermenu met daarop verschillende lekkere gerechten voor de kinderen. Van krachtige kipnuggets tot de lekkerste lasagne, ze hebben veel keuze. Je hoeft de kids dus absoluut niet thuis te laten als je naar De Poswagen gaat!

Lekker centraal gelegen

Restaurant De Postwagen is centraal gelegen in Noord-Nederland en uitstekend te bereiken vanuit heel Friesland. Niet ver van de A7, dus je bent er zo. Ook is er een ruime parkeergelegenheid bij het restaurant waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Lekker uit eten in Friesland? Dat doe je bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie