Goedkoop uit eten Drenthe

Goedkoop uit eten Drenthe

Stijlvol uit eten in Drenthe zonder de hoofdprijs te betalen: het kan nog. Alleen moet je het juiste adres kennen. De Postwagen is gevestigd in een prachtig pand vol sfeer. De uitstraling is een referentie naar de historie van de locatie (die teruggaat tot 1780). Deze fraaie setting staat goedkoop uit eten niet in de weg. Integendeel. 

Diverse gerechten

De Postwagen Drenthe is populair wegens de diversiteit aan goede, geliefde en bijzondere gerechten voor een prima prijs. De prijzen staan netjes in verhouding met de geleverde gastvrijheid en kwaliteit. Daarmee is De Postwagen niet per se 'spotgoedkoop' te noemen, maar relatief gezien kun je er toch zeker goedkoop uit eten in Drenthe. 

We noemden al even de diversiteit. Ons restaurant kenmerkt zich door de vele verschillende mogelijkheden. Vleesliefhebbers smullen van de heerlijke hoofdgerechten, terwijl de fans van vis ook blij zullen worden. Voor de vegetariërs is er een extra menukaart met uitsluitend vegetarische gerechten. Verder is het mogelijk om glutenvrij te eten. 

Geluksmomentjes 

Bij het bereiden van de gerechten maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische producten uit de streek. We zijn een restaurant met gezond eten en we staan voor een uitje met geluksmomentjes. Daarbij draait het niet alleen om lekker eten; hiernaast hebben we allerlei leuke activiteiten en arrangementen. Tip: combineer de Escape Room eens met de 3 gangen buffet in het Farmhouse

Tip: combineer de Escape Room eens met de 3 gangen buffet in het Farmhouse.

Goedkoop uit eten, ja!

Al met al zijn we het adres voor goed en goedkoop uit eten in Drenthe, met acceptabele en normale prijzen voor dineren in een stijlvolle omgeving. Het aantrekkelijke sfeerbeeld van het historisch ogende pand (zowel binnen als buiten) maakt uit eten extra gezellig. Dankzij de uitstekende betaalbaarheid hoef je de verrukkelijke voorgerechten en dito desserts niet over te slaan!

Uit eten met de kinderen: gewoon doen

Goedkoop uit eten in Drenthe kan ook met kinderen. Voor de kids hebben we een speciaal kindermenu samengesteld. Natuurlijk zie je hier de traditionele toppers (patat en pannenkoeken). Er zijn ook alternatieven als lasagne en vissnackjes. Tot slot zijn er heerlijke toetjes. Dus uit eten met de kinderen? Gewoon doen.

Goedkoop en stijlvol uit eten in Drenthe doe je bij De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie