Bijzonder restaurant Drenthe

Bijzonder restaurant Drenthe

Kies voor een bijzonder restaurant in Drenthe op een historische locatie. De eeuwenoude 'Trots van Tolbert' (De Postwagen) is wellicht een aanrader. Dit fraaie restaurant biedt alles wat jullie wensen. Moderne faciliteiten en heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving, met een architectonische knipoog naar het verleden. 

Heerlijk uit eten in Drenthe

De Postwagen is de ideale plek om lekker uit eten te gaan met allerlei verschillende gezelschappen. Een romantisch diner met z'n tweetjes? Of zoek je juist een mooie gelegenheid om met je collega's een gezellige borrel te houden? In beide gevallen past dit restaurant bij jullie. De stijlvolle setting creëert direct een prettige stemming waarin iedereen zich welkom voelt. Verder gaat het natuurlijk om het eten:

  • we zijn een restaurant met gezond eten en we werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten;
  • we gaan voor dagverse producten om de ultieme smaak te waarborgen en dat proef je; 
  • we steunen ondernemers uit de buurt, we werken (waar mogelijk) het liefst met producten uit de regio.
In beide gevallen past dit restaurant bij jullie

Menukaart restaurant

Bekijk daarom snel de menukaart van het restaurant. Overigens is er speciaal voor vegetariërs een extra menu met uitsluitend vegetarische gerechten. Er is ook rekening gehouden met coeliakie (Glutenvrij menu). Andere (dieet)wensen zijn prima te realiseren, door het vooraf aan te geven (bij het reserveren). De Postwagen biedt graag aantrekkelijke alternatieven, dus zeg het gerust.

Originele activiteiten

Alleen al de uitstraling van het pand maakt van De Postwagen een bijzonder restaurant in Drenthe. De mogelijke combinatie met originele en gave activiteiten maakt alles extra bijzonder. Leuke voorbeelden zijn de tocht met de VETbike, het Militaire dienstplichtspel en Ontmasker de Mol. Er zijn nog veel meer verrassende en boeiende mogelijkheden, bekijk alle uitjes en ervaar het zelf.

Daarvoor ga je naar De Postwagen, een bijzonder restaurant in Drenthe.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's