DVHN 6 februari 2013

DVHN 6 februari 2013

Uniek in Nederland: FunRiders in het Westerkwartier

TOLBERT – Op een elektrische step (FunRider) het Westerkwartier ontdekken? Party- en evenementencentrum De Postwagen in Tolbert heeft als enige in Nederland 30 FunRiders te huur. Vanaf deze duurzame step kan aan de hand van een speciaal ontwikkelde fotopuzzeltocht een flink deel van het Westerkwartier ontdekt worden.

“Dit past in ons streven om veel aandacht te hebben voor duurzaamheid,” zeggen de eigenaren Oetze Mulder en Peter van der Wal. “Een elektrische step is een duurzaam vervoermiddel. Hij heeft geen uitlaatgassen, maakt geen herrie en toch kun je er een grote afstand mee afleggen. En het is natuurlijk erg leuk, vooral als je een activiteit zoekt voor een groep mensen. We hebben er een fotopuzzeltocht bij ontwikkeld, maar iedereen kan ook zelf zijn weg zoeken.” Voor de FunRider is geen rijbewijs nodig en vanaf 16 jaar kan iedereen hem besturen.

Overigens zijn ook nog 100 Solexen te huur, compleet met ouderwetse leren jas en helm. “Met een hele groep op de Solex door het Westerkwartier is altijd weer dikke pret. Voor de mensen die dit al eens gedaan hebben en iets nieuws willen proberen hebben we nu de FunRider. Ook dikke pret, maar dan duurzamer!” Meer info is te vinden op op Funriders.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172