Congres in Groningen

Congres in Groningen

Congreslocatie De Postwagen serveert een aaneenschakeling van voordelen: sfeerbepalende zalen, alomvattende faciliteiten en professioneel personeel. Het congres in Groningen wordt met deze 'ketting der voordelen' absoluut een succes. 

Mooie congreszalen in Groningen

De zalen van De Postwagen zijn geliefd bij gasten wegens het kenmerkende karakter. Het pand wordt gedomineerd door een historische uitstraling, terwijl de voorzieningen ultramodern zijn. Van chic tot landelijk, elke zaal is mooi en sfeervol. Geen grijze en kale ruimtes, maar professionele en gezellige zalen met klasse. Er gaat niets boven onze congreslocatie in Groningen.

Afspraak inplannen?

De faciliteiten in ons congrescentrum zijn alomvattend, wat wil zeggen dat echt alles aanwezig is voor de organisatie van een professioneel congres in Groningen. Mis je toch nog iets, dan regelen we dat het er alsnog is. Uiteraard nemen we van tevoren het programma met je door, zodat dit goed voorbereid is. Neem contact op met onze medewerkers voor het inplannen van een afspraak. 

Overzicht faciliteiten en voordelen

Tot de faciliteiten behoren (onder andere) beamers met projectieschermen, geluidsinstallaties met microfoontjes en notitieblokjes met pennen. Verder hebben we genoeg flipovers en snel internet (niet onbelangrijk) beschikbaar. Dit zijn met name functionele faciliteiten, maar qua amusementswaarde is er eveneens een breed aanbod (bekijk de activiteiten). 

Aanvullende voordelen van De Postwagen:

  • Meer dan duizend (gratis) parkeerplekken
  • Op een paar minuten van de A7 (snelweg)
  • Centraal in Noord-Nederland
Sfeerbepalende zalen, alomvattende faciliteiten en professioneel personeel

Eten en drinken

Ook op het gebied van eten en drinken zit je als organisator helemaal goed bij De Postwagen. Denk bijvoorbeeld aan een Lunch Buffet (Standaard of Deluxe) of een Warm en koud buffet. Een grote Indoor Barbecue vormt een verrassend en verleidelijk alternatief. Als organisatie kun je overwegen om aan te schuiven in het restaurant, bekijk de menukaart

Ongetwijfeld een toplocatie voor een congres in Groningen: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172