Bruiloft feest vieren

Bruiloft feest vieren

Eindelijk is het dan zover, het organiseren van jullie bruiloftfeest. Als partycentrum hebben we alles wat nodig is voor een geslaagde dag. We zetten de thema's, zalen en activiteiten voor je op een rijtje. Zorg dat je geen onderdeel mist, want het bruiloftfeest moet natuurlijk een schitterend feest worden. 

De beste locatie

Ons partycentrum ligt op de provinciegrenzen van Drenthe, Friesland en Groningen. Die centrale ligging heeft als voordeel dat we vanuit heel Noord-Nederland prima te bereiken zijn. Ook daarbuiten blijft het een overbrugbare afstand, dankzij de doorstroming (snelweg A7 om de hoek). Met prachtige zalen en leuke activiteiten is dit de beste locatie voor een bruiloftfeest.

Prachtige zalen

Dorpzicht is één van de meest gekozen zalen bij De Postwagen wegens het chique sfeerbeeld. De historische uitstraling van de zaal zet de toon. De fraaie afwerking (hoge kwaliteit) maakt het plaatje af, zeker als je kijkt naar de luxe faciliteiten. De Doorrit en 't Koetshuis zijn andere toppers in het aanbod trouwzalen. Absoluut geschikt voor een bruiloftfeest in de buurt van Drenthe, Friesland of Groningen.  

Leuke activiteiten

Het bruiloftfeest in Noord-Nederland wordt zoveel mooier met een aantal activiteiten in het programma. Ideaal als opwarmer of tussendoortje voor je gasten. Trek lange leren jassen aan en zet de bijbehorende caps op voor Nostalgie op de Solex, ontsnap uit een escape room of doe mee aan de Western Games. Archery Tag (boogschieten op elkaar) is ook een interessante optie. Pure liefde! 

Boogschieten op elkaar: pure liefde!

Bruiloft feest vieren met een thema

Wat voor feest mag het worden? Het kan vrij normaal, maar optioneel voegen we een thema toe aan het bruiloftfeest. Een bruiloft feest vieren met een thema zorgt voor extra veel humor, sfeer en gezelligheid. Organiseer bijvoorbeeld een boerenbruiloft, ga voor een Amerikaanse bruiloft of doe iets in de jaren '30, '60 of '80. Country & Western is al net zo aantrekkelijk. 

Goed geregeld

Wij zorgen voor eten en drinken, bediening en een receptieboek. We zorgen dat alles goed is geregeld. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers, we plannen graag een rondleiding met jullie in.

De beste locatie op de rand van Drenthe, Friesland en Groningen: De Postwagen.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's