Vergaderlocatie Groningen

Vergaderlocatie Groningen

Het is heel nuttig en verfrissend om af en toe buiten het bedrijf te vergaderen. Een andere locatie biedt een andere sfeer, waarbij je even los kunt komen van de dagelijkse drukte op de werkvloer. Je kunt je echt richten op de onderwerpen die besproken gaan worden.

Congrescentrum De Postwagen (provincie Groningen) heeft meerdere zalen die uitstekend geschikt zijn voor zo'n nieuwe setting. Optimaal vergaderen in een zaal die een unieke sfeer ademt. Tel daar de goede koffie en andere faciliteiten bij op en dan is het duidelijk: je moet in Groningen zijn.

Optimaal vergaderen in een zaal die een unieke sfeer ademt

Een vergaderlocatie die van alle gemakken is voorzien

De vergaderlocatie in Groningen biedt alle mogelijke voorzieningen. Vanzelfsprekend is er internet en kun je gebruik maken van onze audiovisuele apparatuur. Bij De Postwagen kies je simpelweg voor een vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien. Afhankelijk van je voorkeuren, is het volgende aanwezig in jouw zaal:

  • Flipover
  • Beamer en scherm
  • Geluidsinstallatie met microfoon (eventueel headsets)
  • WiFi
  • Cake; koffie, thee en water

We kunnen in overleg ook wensen vervullen die in deze opsomming nog ontbreken. Dit lijstje is puur op basis van het meest gekozen vergaderarrangement.

Vergaderlocatie combineren met leuke vergaderbreaks

Onze vergaderlocatie in Groningen biedt je méér dan uitstekende factoren om prima te kunnen vergaderen: je kunt hier terecht voor leuke en ontspannende vergaderbreaks. De perfecte mix van zakelijk en entertainment. Een groepsactiviteit ter afwisseling van het programma is altijd een goed idee. Verken de omgeving bijvoorbeeld eens met een VETbike of Moonwalker. Of ga Curlen. In Groningen kan het allemaal.

De perfecte mix van zakelijk en entertainment

Vergaderlocatie combineren met een heerlijke lunch of diner

Naast een congrescentrum is De Postwagen de naam voor ons goed gewaardeerde restaurant. Deze vlotte combinatie maakt het mogelijk om ook op het gebied van eten en drinken het beste te kunnen bieden. Van een overheerlijke lunch tot een high tea, of zelfs een luxe vijfgangendiner − alles is mogelijk.

Overnachten in legerwagons

De Postwagen Groningen heeft een bijzondere invulling voor meerdaagse bijeenkomsten: Russische legerwagons. Je kunt met je collega's of zakenrelaties overnachten in een unieke unieke groepsaccommodatie, die op loopafstand van de vergaderlocatie is gevestigd. Deze groepsaccommodatie heeft slaapplekken voor in totaal zestig personen. Een overnachting in de legerwagons is een ideale afsluiter van een spetterend bedrijfsfeest

De bereikbaarheid is top

De Postwagen is makkelijk en snel te bereiken dankzij de gunstige ligging nabij de A7 (afrit 33/34). Er is een gratis parkeerterrein met plek voor 1.500 auto's. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie