Vegetarisch restaurant Friesland

Vegetarisch restaurant Friesland

Voor een vegetarisch restaurant in Friesland zit je bij De Postwagen goed. Laten we direct helder zijn: het is geen geheel vegetarisch restaurant, alleen er is genoeg keus uit vegetarische gerechten. Bovendien is het respect voor vegetariërs groot en ademt De Postwagen een en al gastvrijheid.

Vegetarisch uit eten in Friesland

Een goed restaurant vinden is niet altijd even makkelijk als je vegetariër bent. Gelukkig heb je de 'Trots van Tolbert' gevonden. Dit restaurant op de rand van Friesland vindt het belangrijk om vegetarische voorkeuren te omarmen en vegetariërs welkom te heten.

Rode bietenlasagne en Spaanse schapenkaas

Een verrassend lekker (hoofd)gerecht is de lasagne van rode biet en jonge geitenkaas, geserveerd met een gember honingsaus en roomboter. Heel apart en vooral heel lekker. Ook onze Spaanse schapenkaas (voorgerecht) met appel, tomaten marinata, pesto en honing is bijzonder populair. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. 

Lasagne van rode biet en jonge geitenkaas, geserveerd met een gember honingsaus en roomboter

Lokale productie

De gerechten van De Postwagen Friesland worden zoveel mogelijk samengesteld met producten uit de streek en met biologische ingrediënten. Dankzij deze lokale productie steun je als gast de regio. Verder kies je voor duurzaamheid en een restaurant met gezond eten. De Postwagen is duidelijk méér dan een 'vegetarisch restaurant'.

Centraal in het Noorden

De Postwagen ligt centraal tussen Friesland, (provincie) Groningen en Drenthe. Vanuit de grotere plaatsen als Sneek; Heerenveen, Drachten en Groningen (stad) ben je er binnen afzienbare tijd. Vanuit dorpen als Buitenpost;  Surhuisterveen, Zuidhorn en Marum ben je er helemaal snel. Er ligt een groot parkeerterrein en het parkeren is gratis.

PS

Combineer het eten eens met een gezellige activiteit. De Postwagen is – naast een fijn restaurant – een bekende aanbieder van uitjes (met eveneens de beste vrijgezellenfeesten).

Vegetarisch uit eten in Friesland begint bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie