Uit eten met thema

Uit eten met thema

Uit eten met familie, vrienden of collega's: dat heb je vast vaker gedaan. Zo niet, dan wordt het hoog tijd. Zo wel, dan heb je mogelijk behoefte aan een originele invulling. Een keer wat anders: uit eten met een thema. Gelukkig is daar De Postwagen: het perfecte evenwicht in een trio van doorslaggevende factoren: sfeer, stijl en natuurlijk smaak. 

Toffe thema's 

Vanuit heel Nederland komen gasten naar restaurant De Postwagen om lekker uit eten te gaan. Het grote voordeel: er zit een professioneel partycentrum bij. Ons team zorgt voor een heerlijke ervaring waar jullie met jullie eigen groep lang van zullen genieten. Kies uit toffe thema's als de Foute Party, het Campingfeest of het Country & Western Feest.

Extra sterke thema's 

Laat de seizoenen keihard botsen om extra sterke thema's te creëren. Wat we daar concreet mee bedoelen? Nou, wat dacht je van het Tropisch Strandfeestje midden in de winter. Of de Après Ski Party in hartje zomer. Juist als het koud of warm is, zijn deze thematische tegenhangers ontzettend populair bij gasten. Een eervolle vermelding gaat naar het Boerenfeest.

Heerlijke gerechten 

We staan bekend om de overheerlijke gerechten voor een prima, betaalbare prijs. Het themafeest is compleet met een begeerlijk buffet of de beste barbecue sinds jaren. De Bulgaarse Smulsteen is ook een leuke invulling. Of selecteer de Tafelgrill voor uit eten met een thema. Andere keuzes van liefhebbers: de High Tea, een High Wine of de High Beer

Het themafeest is compleet met een begeerlijk buffet of de beste barbecue sinds jaren

Tot slot: 3 tips 

1. Speciale acts 
Geef het etentje een absoluut onvergetelijke status met allerlei bijzonderheden gedurende de avond. Denk hierbij aan ontvangstacts, side entertainment en hoofdacts. Daarmee gaat het verder dan uit eten met een thema. Het wordt een hele show vol vermaak! Een uitje met geluksmomentjes.

2. Muzikale toppers
Het themafeest wordt extra groots met artiestenbands en duo's of een Drive-in show met eventueel bekende dj's. De Postwagen biedt een avondvullend programma met muzikale hoogstandjes. Enthousiasme alom. Reken maar dat iedereen nog lang stil zal staan bij deze sensatie. 

3. Speciaal vervoer
Van en naar De Postwagen in stijl? Kies voor Nostalgie op de Solex. Met lange leren jassen, passende caps en een bijzondere bromfiets wordt het een vrolijke vertoning. Of toch liever in de limousine? Neem eens een kijkje bij 'Speciaal vervoer' voor alle mogelijkheden. 

Uit eten met een thema in Groningen, Friesland of Drenthe: welkom bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie