Kindvriendelijke restaurants Friesland

Kindvriendelijke restaurants Friesland

Een van de beste kindvriendelijke restaurants van Friesland vindt u in Tolbert: De Postwagen. Bij De Postwagen kunt u kindvriendelijk uit eten waarbij zowel de kinderen als de volwassenen een heerlijke avond beleven!

Speciaal kindermenu

Natuurlijk is romantisch met z'n tweetjes uit eten gaan leuk, maar u wilt ook weleens dat de kinderen meegaan. Dan zoekt u natuurlijk een kindvriendelijk restaurant. In Friesland wordt De Postwagen daarvoor aanbevolen. Elke dag kunnen de kinderen hier een keuze maken uit het speciale kindermenu. Hierop staan allerlei kindvriendelijke gerechten, natuurlijk inclusief veel frietjes, mayo en appelmoes. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Kapitein Kip -  4,75
Puntzakje friet met kipnuggets                                

De Frikandelfanaat - 4,75    Populair 
Puntzakje friet met frikandel

De Kroketkoning - 4,75      Populair  
Puntzakje friet met kroket

Als afsluiting van het lekkere etentje kunnen ze lekker genieten van een speciaal kinderijsje.

Overheerlijke gerechten

Dat De Postwagen een van de beste kindvriendelijke restaurants van Friesland is, betekent niet dat volwassenen hier niets te zoeken hebben. U kunt namelijk rustig genieten van alle heerlijke en betaalbare gerechten. Heeft u zin in een heerlijk vleesgerecht? Wat dacht u van Diamanthaas en bavette (flank steak) van het Black Angus rund geserveerd met groene pepersaus? Of heeft u meer zin in vis? Probeer dan eens drie filets van zeebaars gebakken in roomboter, geserveerd met preipuree, zomerse groenten en citroenbotersaus. Ook als vegetariër kunt u hier in Friesland uitstekend terecht. Bekijk hier de menukaart.

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Friesland? Bij De Postwagen bent u op het juiste adres!

Bekijk hier alle informatie over kindvriendelijk uit eten in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie