Glutenvrij restaurant Friesland

Glutenvrij restaurant Friesland

Gasten met coeliakie kunnen bij De Postwagen Friesland genieten van een uitje met geluksmomentjes. Sinds 1780 is iedereen van harte welkom op dit adres, ongeacht allergieën of voorkeuren. Het stijlvolle restaurant houdt met alles rekening. Daarom staan er onder andere glutenvrije gerechten op de menukaart. Zonder zorgen uit eten, dat is fijn.  

Glutenvrij eten in Friesland

Thuis kun je bij het koken overal om denken, maar bij uit eten is dat niet zo eenvoudig. Het vinden van een glutenvrij restaurant in Friesland mag gerust een uitdaging genoemd worden. Het komt vaak voor dat er gluten zitten in de aangeboden producten. Ook duiken gluten soms op in bepaalde gerechten, waarbij je dat in eerste instantie niet zou vermoeden. 

Toch is het tijd om lekker glutenvrij te eten in onze provincie. Speciaal voor mensen met coeliakie hebben we het Glutenvrij menu samengesteld. Zo heb je geen last van je glutenallergie en hoef je niet thuis te koken. Gewoon lekker uit eten, alsof het nooit anders is geweest. De Postwagen verwelkomt je in een prachtig pacht te Tolbert, op de rand van Friesland. 

Gewoon lekker uit eten in een prachtig pand

Een leuke activiteit

Glutenvrij uit eten is al een prettig gevoel, maar je kunt de dag nog een extra feestelijk tintje geven. Combineer het eten bijvoorbeeld met een leuke activiteit. Op het gebied van uitjes heeft De Postwagen veel keus. De gekozen combinatie levert een aangenaam arrangement op. Wacht niet langer (anders is het misschien vol) en zoek er een gaaf uitje bij. 

Centraal gelegen

Je vindt ons restaurant op de grens van Groningen en Friesland, vlakbij plaatsen als Marum, Leek en Roden. De centrale ligging in Noord-Nederland levert korte reisafstanden op voor onze gasten uit Drachten, Zuidhorn of Assen. Ook vanuit plaatsen als Joure, Heerenveen, Buitenpost en Surhuisterveen ben je er redelijk snel. Na een stukje over de A7 (afrit 33/34), is het slechts nog een paar minuten rijden. 

Voor een gezellig en glutenvrij restaurant in Friesland, zit je goed bij De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie