Feestlocatie Friesland en Drenthe

Feestlocatie Friesland en Drenthe

Verjaardagen, bruiloften en vrijgezellenfeesten. Familiedagen, personeelsuitjes en themafeesten. De Postwagen is het thuisdomein voor alle soorten feestjes en partijen. De ultieme feestlocatie op de grens van Friesland en Drenthe. Laten we er samen een legendarische dag of avond van maken. Dat verdienen jullie! 

Feestlocatie voor elk feest

Het is duidelijk: partycentrum De Postwagen is de feestlocatie voor elk feest. De zalen zijn niet op twee handen te tellen en de vele activiteiten domineren het dorpsgezicht. Dankzij de centrale ligging tussen Friesland en Drenthe is ons terrein voor iedereen goed bereikbaar. Kies een zaal en een feest of activiteit, wij doen de rest. 

Dankzij de centrale ligging tussen Friesland en Drenthe is ons terrein voor iedereen goed bereikbaar

Activiteiten combineren met een feest

Je mag natuurlijk een zaal huren en zelf een feest geven, maar wij kunnen ook alles voor je uit handen nemen. Zo organiseren we bijvoorbeeld de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje en het Campingfeest. Verder kun je de activiteiten combineren met een eigen feest, bijvoorbeeld de Silent Disco, het Theaterdiner en de Crazy Bingo

Leuke uitjes overdag

Overdag is het al mogelijk om een feestelijk programma samen te stellen met diverse uitjes. Denk hierbij aan leuke spelshows als Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol, Jongens tegen de meisjes en Alles mag vandaag of gave toertochten in de regio (solex of Moonwalker). Daarnaast kun je je melden bij de Maffia van het Noorden

Uit eten tussen Friesland en Drenthe 

Bij een goed feest hoort natuurlijk goed eten. Het restaurant van De Postwagen serveert de beste buffetten en geeft je de mogelijkheid om het hele jaar door te barbecueën. Verder is de Bulgaarse Smulsteen een smakelijk idee. Al met al zijn er altijd genoeg opties om een beste bodem te leggen voor de feestavond. Tot slot wijzen we op het luxe keuzemenu voor groepen.

 De Postwagen is de grootste en leukste feestlocatie van Friesland en Drenthe. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's