Escape rooms Groningen

Escape rooms Groningen

De escape room van De Postwagen Groningen is superleuk. Dat je als teams tegen elkaar kunt strijden is het grote verschil met veel escape rooms in de omgeving. Vaak draait het bij escape rooms om te 'ontsnappen uit een kamer waarin je bent opgesloten', maar bij ons draait het daarnaast dus om de strijd tegen andere teams. Beide opties leggen we uit. 

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Opbouw escape room Groningen

We vangen jullie in eerste instantie op in het restaurant. Daar maken jullie eigenlijk al direct onderdeel uit van een verhaal. Dat verhaal wordt van tevoren per mail gedeeld of ter plekke uitgereikt. Hoe dan ook begint onze activiteit vanaf dat moment. Jullie zullen gezien worden door Dirty Derk, een verschrikkelijke sheriff. Hij vertrouwt jullie niet en besluit jullie mee te nemen...

Klassieke spelmodus: probeer te ontsnappen 

Met maximaal vijf spelers belanden jullie in een cel in Het Wilde Noorden. De kunst is om te ontsnappen, binnen 60 minuten. Van de indiaan Patser Ponto krijgen jullie (op verzoek) aanwijzingen, maar die aanwijzingen kosten wel tijd. Wees voorzichtig en strategisch. De escape room Groningen vraagt om logisch nadenken, misschien wat rekenen en out of the box denken.

Competitiemodus: meerdere teams

Met maximaal vijfentwintig spelers worden jullie tegelijkertijd verspreid over meerdere cellen in Het Wilde Noorden, maximaal vijf spelers per cel. Alle kamers van Escape rooms Groningen zijn identiek qua uitdaging en vormgeving van de items, de strijd is gelijk. Welk team ontsnapt als eerste uit de cel en zet daarmee de snelste tijd neer?

Uniek

De aanwezigheid van meerdere (dezelfde) escape rooms is vrij uniek. Er zijn weinig plekken in de provincie Groningen waar je met zoveel spelers tegelijkertijd deze gave activiteit kunt doen. We hebben zelfs mogelijkheden voor groepen boven de 25 personen met een 2e ronde. Maar eh... kleine groepen kunnen hier ook nog steeds uitstekend terecht. Zet bijvoorbeeld de beste tijd van de maand neer! Escape rooms Groningen kijkt uit naar jullie komst. En jullie? Kijk uit... 

De aanwezigheid van meerdere (dezelfde) escape rooms is vrij uniek

De Escape Room, een populaire activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's