Bedankt voor je aankoop

Bedankt voor je aankoop

Ja, het is gelukt! Je ontvangt nu (direct) of binnen enkele minuten een e-mail van ons. In de bijlage van deze mail zit de cadeaubon. De bon kun je digitaal versturen of printen, zodat je de bon persoonlijk aan kunt bieden. Om de cadeaubon te verzilveren, volstaat zowel de papieren versie als een digitaal exemplaar. We kijken naar de (unieke) code. 

Aanrader: vooraf reserveren

We willen je graag een advies meegeven voor degene die de cadeaubon ontvangt. Ons restaurant is regelmatig volgeboekt. Daarom kan de persoon in kwestie het beste vooraf een tafel reserveren om teleurstelling te voorkomen. Dit kan snel en eenvoudig via tafel reserveren. De unieke code (fysiek of digitaal) van de cadeaubon hoeven we pas in het restaurant te controleren. 

Geen mail ontvangen?

Heb je het idee dat je geen mail van ons hebt ontvangen? Kijk dan eerst nog even in andere mapjes, zoals (bijvoorbeeld) 'Ongewenste e-mail' of 'Spam'. Nog niet gevonden? Wees gerust, we lossen het op! Daarvoor is het wel belangrijk dat je contact met ons opneemt, zodat we direct kunnen kijken wat er aan de hand is. Wacht niet langer en bel (0594-515999), app of mail ons.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's