Borrelen in de Activiteitenarena

Geliefde borrelplek: smaakrijke wijnen en speciaalbiertjes • heerlijke hapjes • sfeervolle locatie

Gezellig drankjes doen vooraf, tijdens of na de activiteit. De Activiteitenarena biedt een sfeervol indoor terras en een prachtige bar. Een mooie plek voor een leuke borrel met een groep.

Er is veel aandacht besteed aan het interieur van De Activiteitenarena. Zo gaan grootsheid en 'een intieme sfeer' gerust hand in hand, ook met kleine groepjes. Het indoor terras verbindt de verschillende sfeerzones. De industriële setting met warme sfeerelementen creëert eenheid. 

Goede horecafaciliteiten

Het grote voordeel van De Postwagen is dat wij onze oorsprong hebben in de horeca (sinds 1780). Wij geloven dan ook in het belang van goede horecafaciliteiten op locatie. Dat is direct wat de  Activiteitenarena onderscheidt. Zowel de 'activiteitenkant' als de 'horecakant' zijn uitstekend voor elkaar en geïntegreerd in een stijlvol geheel. 

Lekkere hapjes, speciaalbiertjes en meer (voorborrel, naborrel)

Proef onze 'Tolberter lievelingen': ga voor nootjes, nacho's of olijven. Bitterballen en 'warme borrelmaatjes' (mix van de populairste borrelhapjes) zijn net zo geliefd in Tolbert. Beroemd zijn onze Ultimate Homemade Chicken Specials, heerlijke hapjes voor een vrolijke afterborrel met je groep.

Heerlijke hapjes voor een vrolijke afterborrel met je groep

Door de eeuwen heen is De Postwagen vaak vernieuwd en uitgebreid. Wat altijd is gebleven, is het aanbod van smaakrijke wijnen en speciaalbiertjes. Zo wordt een 'voorborrel' of 'naborrel' wel heel verleidelijk. Je kunt ter plekke iets kiezen van de drankenkaart.

Drinken tijdens de activiteit

Borrelen kan ook tijdens activiteiten, al geldt dit niet voor alle uitjes in de Activiteitenarena.

Schuif aan bij de bar of kies een tafeltje uit

De bar is het middelpunt en het ontvangstpunt van de Activiteitenarena. Hier komen de gasten zich melden voor diverse activiteiten. De ene groep start vrijwel direct met de activiteit, de andere groep kiest voor een ontvangstmoment met koffie/thee of bier/fris. Het kan allemaal (let wel op de aanvangstijden van de activiteiten). Schuif aan bij de bar of kies een tafeltje uit. Samen gaan we voor een uitje met geluksmomentjes.

Flipperkasten, darten en pooltafels

Kom gezellig drankjes doen in de arena van De Postwagen. Er is een mogelijkheid om (tegen betaling) gebruik te maken van de flipperkasten, dartborden en pooltafels. Vraag de barmedewerker naar de beschikbaarheid. Zeker zijn van je zaak? Reserveer vooraf de Retro Games, een totaalpakket aan nostalgisch plezier. Gezellig!

Borrelen in de Activiteitenarena


Lekkere hapjes, speciaalbiertjes en meer

Schuif aan bij de bar of kies een tafeltje uit

Intieme sfeer gewaarborgd door stijlvol interieur


Lekkere hapjes en speciaalbiertjes

Intieme sfeer gewaarborgd

Flipperkasten, dartborden en pooltafels

Airhockeytafels en XXL-tafelvoetbaltafel

Vrijblijvende tip: reserveer de Retro Games


Dit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Sharon

Super gezellige middag gehad. Glow in the dark midgetgolf en bowlen gedaan met een hapje en drankje Vriendelijk personeel

Robin De Vries

Super leuk! Lekker gegeten met tafel gril, maar ook een aantal keer van de kaart, beide een aanrader. Na het eten nog een leuke activiteit gedaan in de evenementenhal, waar een hele gezellige sfeer hangt!

Review afkomstig van: Google+

Anne Laura Douma

Wat een geweldige locatie! Echt een pareltje in het Noorden van Nederland. We hebben allemaal leuke activiteiten gedaan. Echt een aanrader voor ieder die een leuke middag/avond of dag wil

Review afkomstig van: Google+

Toine Branbergen

Fantastisch, zowel het restaurant als de activiteiten hal zijn top! Meer dan genoeg vermaak voor een hele avond.

Review afkomstig van: Google+

Lauris Kooi

Heerlijk eten en een prachtige activiteitenhal met veel keuze!

Review afkomstig van: Google+

Marga

Een hele mooie arena, waar van alles te doen is. Erg ruim van binnen, maar toch gezellig. Vriendelijk personeel in de bediening. Het enige minpuntje vond ik dat er Amstel bier getapt wordt.

Chris v

Leuke locatie met diverse activiteiten. Ontzettend vriendelijk en leuk personeel. Wij komen zeker terug!

Hilda

Erg mooi gebouw hebben jullie er neer gezet. Waar veel is te doen. Uitstraling van het geheel was erg verzorgt en netjes, schoon. Vriendelijk personeel , behulpzaam. Komen zeker nog een keer terug. Dan voor een andere activiteit, er is immers genoeg te doen bij jullie. Dikke pluim!!!!

Judith

Mooie locatie en vriendelijk personeel. We komen zeker nog een keer terug!

Peter Prins

zeer mooie locatie, ruim opgezet en zeer vriendelijk personeel, we gaan zeker nog een keer terug komen

Uitje met collega's

Een zeer geslaagde actie van de postwagen voor zorgpersoneel. Dankjewel! Hebben genoten van het prachtig nieuwe activiteitenarena.

Marjolein

Zeer geslaagde middag, relaxt en toch een leuke spanning. Prachtig opgezet complex, en zeer vriendelijk personeel. We komen zeker vaker terug!

Maurits

Mooie nieuwe activiteitenarena. Ruim opgezet, gezellige sfeer en geschikt personeel. Ideaal voor een gezellige avond bowlen of een andere activiteit!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's