Zalenverhuur Groningen

Zalenverhuur Groningen

Zalenverhuur Groningen biedt een briljante belevenis bij De Postwagen. Dit congrescentrum bevat veel mooie zalen voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vergaderingen of personeelsfeesten. Voor elk zakelijk evenement in Groningen leveren we een passende zaal vol sfeer, stijl en smaak. Pure klasse voor een sterk concurrerende prijs. Laat de grijze kantoorpanden links liggen en kies voor de prachtige zalen van De Postwagen.
 

Passende zaal vol sfeer, stijl en smaak

Originele zalenverhuur

Centraal gelegen in Groningen vind je De Postwagen. Naast allerlei leuke en originele indoor en outdoor uitjes kun je hier terecht voor zalenverhuur. Er zijn allerlei verschillende zalen beschikbaar, van een klein en intiem zaaltje tot een grote zaal waar je met enkele honderden mensen in terecht kunt. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke zaal je neemt. Doe dit wel op tijd, want anders is iemand je misschien voor. Neem eens een kijkje bij de fotogalerij voor een impressie van de zalen.

Reserveer op tijd, want anders is iemand je misschien voor

Zalenverhuur voor elke gelegenheid

Wat de gelegenheid ook is, bij De Postwagen is het mogelijk. Je huurt hier bijvoorbeeld een zaal voor:

Maar natuurlijk hoeft het niet altijd serieus te blijven: ook voor de leukste vergaderbreaks zit je hier goed. Een vermakelijke groepsactiviteit om de sleur even te onderbreken, dat kan iedereen wel gebruiken. Er zijn allerlei vergaderbreaks mogelijk, van Daten met struisvogels tot een gezellige Pubquiz. Ook voor een personeelsfeest kun je een zaal huren.

Uitgebreide mogelijkheden

De Postwagen Groningen heeft allerlei uitgebreide mogelijkheden en vergaderfaciliteiten. Alle zalen beschikken bijvoorbeeld over een draadloze internetverbinding (gratis gebruik). Ook benodigde (audiovisuele) apparatuur is op verzoek of standaard al aanwezig. Denk dan aan een beamer, projectiescherm, flipover en een geluidsinstallatie met microfoon. Natuurlijk is het toegestaan om je eigen apparatuur mee te brengen.

Lekker (uit) eten in Groningen

De Postwagen biedt naast de zalenverhuur verschillende arrangementen aan. Combineer het vergaderen bijvoorbeeld met een lunch of een buffet. Met de behoorlijk centrale ligging is De Postwagen de ideale plek om met een zakelijke groep uit eten te gaan en een zaal te huren in Groningen. De Postwagen ligt vlakbij de A7 en is dus gemakkelijk te bereiken. Ook is er een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Zalenverhuur Groningen biedt je een briljante belevenis.

 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's