Zaalverhuur Groningen

Zaalverhuur Groningen

Bij zaalverhuur in Groningen wil je zeker weten dat je de juiste keus maakt. Het aanbod is divers, het is belangrijk om na te denken over de juiste zaal voor jouw gelegenheid. Congrescentrum De Postwagen heeft voor elk verlangen een passende zaal ontworpen, inclusief geschikt arrangement. Zo weet je zeker dat je voor jouw gelegenheid over een prachtige zaal beschikt.

Voor alle zakelijke gelegenheden

Congrescentrum De Postwagen regelt alles voor jouw zakelijke gelegenheden in de provincie Groningen. We hebben hier onder andere zaalverhuur voor:

Ben je bijvoorbeeld met een kleine groep en zoek je daar een kleine zaal voor? Dan is het Little House een toepasselijke zaal. Dit is een gezellige, kleinschalige zaal die wel van allerlei gemakken is voorzien. Ook met grotere groepen zijn er ideale opties voor zaalverhuur van De Postwagen.

Zaalverhuur van alle gemakken voorzien

Geef je een congres of bijvoorbeeld een training, dan is het logisch dat je daarvoor verschillende faciliteiten nodig hebt. Dit soort faciliteiten boek je er eenvoudig bij, als je een zaal huurt. De Postwagen Groningen heeft je onder andere een beamer met projectiescherm en een flipover te bieden. Het gebruik van een geluidsinstallatie met microfoon is gratis. Ook het gebruik van het draadloze netwerk is uiteraard kosteloos.

Het gebruik van een geluidsinstallatie met microfoon is gratis

Uitgebreide mogelijkheden

Maak je zakelijke evenement helemaal compleet: tussen de middag bijvoorbeeld genieten van een lunch of 's avonds met alle collega's of werkrelaties uitgebreid dineren in Groningen. Er zijn talloze mogelijkheden om lekker te komen eten. Zaalverhuur De Postwagen is eveneens de plek voor meerdaagse bijeenkomsten in Groningen. Hiervoor maak je met het hele gezelschap gebruik  van de unieke groepsaccommodatie van De Postwagen. Heel erg geschikt na afloop van een vergadering, of juist na een spetterend bedrijfsfeest!

Zaalverhuur centraal gelegen in Groningen

De zaalverhuur van De Postwagen is op een uitstekende plek gelegen, centraal in Groningen. Via de snelweg A7 is het congrescentrum gemakkelijk bereiken en ben je er in no time. Ter plekke parkeer je op het uitgebreide gratis parkeerterrein, met plek voor zo'n 1.500 auto's. Ook met het OV is het gebouwencomplex prima bereikbaar (trein-buscombinatie).

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's