Zaalverhuur Friesland

Zaalverhuur Friesland

De zon schijnt altijd in de sfeervolle zalen van Zaalverhuur Friesland. Iedereen wordt vrolijk gestemd van het prachtige pand en de smaakvolle inrichting. De Postwagen Friesland is één van de populairste adressen voor zaalverhuur en daar zijn we trots op. Voor een vergadering, een personeelsfeest of een congres zit je hier helemaal goed.

De Postwagen Friesland is één van de populairste adressen voor zaalverhuur

Zaalverhuur voor alle gelegenheden

Wat de gelegenheid ook is, De Postwagen Friesland heeft je altijd een geschikte zaal en een geschikt arrangement te bieden. Zo kun je een vergadering organiseren die bijvoorbeeld niet in je eigen vergaderzaal of kantine past. Of het past wel, maar je bent op zoek naar een stijlvolle en neutrale omgeving. Even weg uit de sleur. Nieuwe energie en inspiratie door een ander decor. Ook voor het jaarlijkse bedrijfsfeest heeft Zaalverhuur Friesland meer dan genoeg opties. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.

 

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Zaalverhuur en mogelijkheden (faciliteiten)

Natuurlijk heb je verschillende dingen nodig als je een zaal huurt voor je zakelijke evenement in Friesland. Ook daarvoor kan De Postwagen Zaalverhuur zorgen. De faciliteiten die (onder andere) aangeboden worden, zijn:

  • beamer met projectiescherm
  • flipover
  • geluidsinstallatie met microfoon en headsets

Ook is het mogelijk om notitieblokken en pennen voor alle deelnemers aan te vragen. Digitaal meeschrijven kan overigens altijd, er is een uitstekende WiFi-verbinding en uiteraard is het gebruik hiervan gratis.

Zaalverhuur met uitstekende WiFi-verbinding

Centraal gelegen

Zaalverhuur De Postwagen is centraal gelegen in Noord-Nederland en uitmuntend te bereiken vanuit Friesland en ver daarbuiten. Dat komt door de zeer praktische ligging nabij de A7 (paar minuten), waar je vrijwel altijd lekker vlot kunt doorrijden. Ook is er een uitgebreide (kosteloze) parkeergelegenheid met ruimte voor zowel auto's als touringcars.  

De Postwagen biedt je de beste zaalverhuur van Friesland voor alle zakelijke gelegenheden.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's