Workshop Groningen

Workshop Groningen

Op zoek naar een leuke workshop in Groningen? Stop maar met zoeken, want bij Partycentrum De Postwagen bent u absoluut aan het juiste adres. De Postwagen biedt namelijk talloze leuke en originele workshops voor elk soort gezelschap. Met uw collega's een hilarische workshop Lachmeditatie volgen? Met vriendinnen Sieraden maken of nog wat anders? Hieronder vindt u de leukste mogelijkheden voor u uitgelicht. Grijp uw kans!

Creatieve workshop in Groningen

Misschien zoekt u een leuke invulling voor een personeelsdag, vrijgezellenfeestje of vriendinnenmiddag. Wát de gelegenheid ook is, er is altijd wel een passende workshop hier in Groningen. U hoeft zichzelf echt niet creatief te vinden om zo'n leuke creatieve workshop bij De Postwagen Groningen te volgen. Vrijwel iedereen ontpopt zich hierbij als creatieveling! Bent u bijvoorbeeld ook zo gek van die chunkarmbanden? Bij De Postwagen kunt u deze chunks zelf maken bij de Workshop glaschunks maken. Enkele voorbeelden van populaire workshops in Groningen:

Bent u nog naar iets anders op zoek? Bekijk alle mogelijkheden onder het kopje Workshops.

Een ander soort workshop in Groningen?

Geen zin om de creatieveling uit te hangen? Wilt u het liever wat actiever? Gelukkig zit u ook daarvoor goed bij De Postwagen in Groningen. Één van de leukste workshops is de Lachmeditatie. Erg leuk als welkome afwisseling tijdens een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst! Ook de Linedancing is een buitengewone aanrader. Hierbij leert u in een mum van tijd een echte linedance. Met name de vrouwelijke deelnemers zullen erg gecharmeerd zijn van onze workshops Model voor 1 dag en Make-up.

De leukste workshop van Groningen volgt u bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's