Demonstratie Schapendrijven

In trek bij gasten: indrukwekkend • goed verzorgd • vriendelijke mensen

Heel bijzonder om van dichtbij mee te maken; een demonstratie schapendrijven door de legendarische Border Collie.

Onder leiding van niemand minder dan Nederlands Kampioen Schapendrijven 'Mike van der Most' kan het publiek genieten van het samenspel tussen hond, herder en schapen.

Genieten van het samenspel tussen hond, herder en schapen

Tijdens de demonstratie vertelt Van der Most op boeiende wijze wat het schapendrijven inhoudt en laat hij u de kneepjes van het vak zien. Het is tevens mogelijk om de schapen te vervangen door eenden of ganzen.

Demonstratie Schapendrijven

30 minuten | 240,- per groep (tot 30 personen)

eenmalig 87,50 (optioneel, huifkarrit van en naar De Postwagen)


Geniet van het samenspel tussen mens en dier

Ervaar bijzondere momenten bij de demonstratie

Ontdek het nut van de legendarische Border CollieDeze workshop is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
S.Smith

We hebben een lunch met 22 personen gehad en daarna nog een bedrijfstraining schapen drijven. Het eten was goed verzorgd en d bediening perfect! We komen zeker een keer terug!

Gerdina Klevering, Gasunie Transport Services B.V. te Groningen

We op 25 september een afdelingsuitje gehad. We hebben op een funrider gereden waarbij we tussentijds een workshop schapendrijven hebben gedaan. Als afsluiting hadden we een barbecue. Alles is heel goed verlopen en we hebben een superleuke middag en avond gehad. Het eten was prima en de bediening ook. Hartelijk dank!

Pieter

Zeer goede personeelsfeest gehad. Solextocht met schapendrijven was fantastisch. En bbq was ook prima.

Bloemendaal Consultancy

Vorige week vrijdag hebben wij mogen funriden; hilarisch! Het is even wennen voor sommige collega's. Halverwege de rit hebben we een indrukwekkende demonstratie 'schapenhoeden' gekregen van Mike van der Most. En uiteindelijk heerlijk gegeten in het Steakhouse. Vriendelijke mensen die hun best doen om het iedereen naar de zin te maken.

Kampstra

Wi hebben genoten met de hele familie. De demonstratie schapendrijven en de topper de funriders. Ook de catering was naar wens. Wia heeft ons prima verzorgd. Gr kampstra en familie

Parkwijkschool

Wij hebben een teamdag gehad met solexrijden, workshop schapendrijven en glas in lood. Super goed geregeld allemaal! Het eten was heerlijk en het ijsbuffet verrukkelijk!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's