Workshop Drenthe

Workshop Drenthe

Voor een leuke workshop in Drenthe hoeft u niet verder te zoeken: Partycentrum De Postwagen biedt een uitgebreid aanbod van workshops op allerlei gebieden. Creatief of juist lekker actief bezig zijn? Van een workshop glasdecoratie tot een workshop linedancing, bij De Postwagen Drenthe vindt u voor ieder gezelschap een passend uitje! Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Creatieve workshop

Zin om uw creativiteit de vrije loop te laten? Volg dan een creatieve workshop bij De Postwagen! Als u een workshop Glasdecoratie volgt, gaat u aan de gang om een prachtige ovale schaal van glas te maken. U geeft aan hoe u wilt dat uw kunstwerk er uit komt te zien, en u decoreert de schaal met gekleurd, gemalen glas. Enkele andere voorbeelden voor een leuke workshop in Drenthe:

Op zoek naar een andere workshop? Bekijk alle (zeer uiteenlopende) mogelijkheden in Drenthe onder Workshops.

Een andere gave workshop volgen?

Bent u niet zo creatief of heeft u gewoon zin in wat anders? Bij De Postwagen kunt u niet alleen een creatieve workshop volgen, er is nog veel meer te doen! Volg bijvoorbeeld eens met collega's de workshop Lachmeditatie. Voor een onwijs grappige onderbreking van het werkritme! Houdt u wel van het Wilde Westen? Volg dan eens de workshop Linedancing en leer de fijne kneepjes van het vak, al na een half uurtje oefenen bent u in staat een eigen linedance op te voeren! Voor de vrouwen zijn de workshops Model voor 1 dag en de workshop Make-up echte aanraders. Natuurlijk kunt u alle workshops ook combineren met een lekker etentje hier in Drenthe.

De leukste workshop van Drenthe volgt u bij De Postwagen!

Bekijk hier alle mogelijkheden voor een workshop in Drenthe.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie