Foto 1 voor 'Wie is de Mol?' leuk gezelschapsspel groepsactiviteit

Populair Ontmasker de Mol (buiten)

Deze activiteit valt in de smaak: leuke uitdaging • goede begeleiding • fysiek en mentaal

In verschillende spelrondes proberen jullie op een tactische manier de Mol te ontmaskeren. Een geweldige en geheimzinnige spelshow waarin niemand meer te vertrouwen is. Was dat nou bewuste sabotage? Raadselachtig.

  • Buitenactiviteit voor bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeest
  • Dit keer is niemand te vertrouwen, Ontmasker de Mol
  • Razend populair spel

Ontmasker de Mol (buiten)

In dit razend populaire spel gaat het om de vraag der vragen, wie is het? Wie is diegene die de boel saboteert tijdens de verschillende spellen? Het kan een vriend(in), familielid of collega zijn. Misschien je tante, of toch die neef. Het afdelingshoofd kan ook in aanmerking komen. Ontmasker de Mol. 

Opdrachten en een dubbele agenda

Deze buitenactiviteit is heel geschikt als bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeest. Probeer te ontrafelen wie er stiekem de boel aan het beduvelen is. Jullie krijgen uitdagende opdrachten voor de kiezen en niemand wil verliezen. Of toch wel? Er is in ieder geval iemand die een dubbele agenda heeft. Een dubbele identiteit.

Probeer te ontrafelen wie er stiekem de boel aan het beduvelen is

Kans op de winst?

Deze Mol voert een geheime missie uit. Zo onopvallend mogelijk lukt het hem of haar om allerlei spelrondes te saboteren. Daar gaat de kans op de winst. Competitie, bedrog en vermakelijk wantrouwen spelen een rol in deze onderlinge confrontatie. Hierbij twijfel je continu aan de bedoelingen. Was dat oprechte onhandigheid of was er meer aan de hand?

De opbouw van de activiteit

Bij aanvang wordt jullie gezelschap in meerdere teams (5 tot 8 spelers per team) opgedeeld. We trappen af met introductiespelen, een speciaal begin om het spel goed uit te leggen. Vervolgens warmen we op met een denkspelronde, waarbij de hersens al even flink gekraakt worden. Daarna volgen er doe-activiteiten (behendigheid).

Van moltraining naar molstrijd

Na deze 'moltraining' is het tijd voor het echte werk, we gaan los! Het spel is definitief begonnen, ontmasker de mol. Ben jij benieuwd naar de mollenpraktijken en -kwaliteiten van jezelf en je vrienden, collega's of familieleden? Neem ze dan mee naar De Postwagen en voel je voor één dag een kandidaat van 'Ontmasker de Mol'. 

Overzicht opties

14,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
295,- per groep (12 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p. 
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs (op aanvraag)
dit is een buitenactiviteit

     Dit uitje is erg gewild

Vlak bij de A7

De Postwagen ligt op een paar minuten rijden van de A7 (afrit 33/34). Kom je met het OV? Stap dan uit bij bushalte Auwemalaan (Tolbert).

  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
  • Dit is een buitenactiviteit
Foto 1 voor 'Wie is de Mol?' leuk gezelschapsspel groepsactiviteit

Contact opnemen over Ontmasker de Mol (buiten)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Pamela

Wat een mooie locatie met geweldige activiteiten voor een vrijgezellendag. Hele middag echt perfect geregeld, goede en leuke begeleiding bij het spel Wie is de mol en uitstekende service. Ik zou deze organisatie aan iedereen aanbevelen!

Review afkomstig van: Facebook

Petra Bijlstra

Zaterdag 18 juni hebben we onze jaarlijkse familiedag gehouden. Dit keer bij de postwagen. Het was een prachtige dag.We hadden gekozen voor het arrangement dat bestond uit Wie is de mol met aansluitend een heerlijk buffet. We hebben het als zeer positief ervaren.Heel vriendelijk personeel en alles was goed georganiseerd. Deze locatie is echt een aanrader

Auke en Annie Buma

29 mei hadden wij een familiedag met 19 personen. We begonnen met een lunch die uitstekend was. Er was goed rekening gehouden met vegetarisch en vetarm eten. Het spel "Wie is de mol" viel zeer in de smaak evenals "Ik hou van Holland". De begeleiding bij beide spellen was super en zeer professioneel. De afsluiting met warm buffet was evenals de lunch uitstekend. Alle contacten betreffende de voorbereiding verliepen uiterst plezierig en dat gold ook voor de dag zelf! Een feestje bij de Postwagen is absoluut een aanrader!

Annemieke

met alle (50) collega's hebben we een geweldig team uitje gehad. Iedereen heeft genoten van de verschillende activiteiten die werden geboden tijdens het spel 'wie is de mol' en we hebben enorm veel gelachen. Ook het eten hierna was prima! Een geslaagd team uitje...zeker weten? :)

Rabo collega's

Wij hebben een hele gezellige teambuildingsmiddag/ avond gehad. Na ontvangst met koffie/thee en gebak hebben we "Wie is de Mol" gespeeld. Niet alleen fysiek maar ook mentaal werden we op een leuke manier uitgedaagd door Jan Jaap en zijn assistente om uiteindelijk onze "mollen" zich te laten bloot geven. Na een heerlijke BBQ (die ietsje eerder aan had gemogen) gingen we met een voldaan en tevreden gevoel weer huiswaarts. Leuke accommodatie, verrassende activiteiten en vriendelijk personeel.

mariette

Afgelopen zondag genoten van een gps tocht. Hilarische opdrachten met als aandenken geweldige foto's. Hierna stond er een uitgebreide lunch klaar. Veel diversiteit en ruim voldoende aanwezig. Tot slot het wie is de mol spel gedaan. Leuke begeleiding en diverse spellen. De jarige heeft volop genoten van zijn verjaardag. Top!

Jellie van der Meulen

Op 2 mei vrijgezellenfeest gevierd. Wie is de Mol gespeeld. Wat een enthousiastme van de begeleider.. helemaal top. Daarna bakplaten en gezellig samenzijn in eigen ruimte. Geweldig genoten met prima muziek en verzorging van gastheer Jelte! Onze grote dank! Mede door jullie onvergeteijke dag/avond gehad.

Wardenburg Beveiliging

Ons bedrijfsfeest was helemaal super ! Het spel Wie is de Mol is echt een aanrader.. lachen, gieren en brullen met het hele team. Eventuele problemen worden netjes opgelost. De BBQ was heerlijk en erg uitgebreid !

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren