Foto 3 voor 'Wie is de Mol?' groepsuitje bedrijfsuitje vrijgezellenfeest

Populair Ontmasker de Mol vrijgezellenfeest! (buiten)

Goed ontvangen door groepen: spellen zijn leuk • saboteur identificeren • geslaagd vrijgezellenuitje

Ontdek wie de boel saboteert in verschillende rondes. Een vrijgezellenfeest vol twijfelachtige onhandigheid. Wie is er nog te vertrouwen? Iedereen kan de Mol zijn. De ultieme uitdaging: Ontmasker de Mol!

  • Populaire buitenactiviteit als vrijgezellenfeestje
  • De Mol zal alles saboteren...
  • Bloedstollend en vermakelijk uitje

Ontmasker de Mol vrijgezellenfeest! (buiten)

Een vrijgezellenfeest om van te dromen: je mag iedereen beduvelen. Sterker nog, dat 'moet' zelfs. Als je de Mol bent tenminste. Want anders is het juist je taak om voor de winst te gaan én te ontdekken wie wél de Mol is. Je merkt het al: dit spel levert een spannende strijd op.

Geheime missie

De stiekeme Mol heeft een geheime missie: al het succes van de teamgenoten dwarsbomen. Dit gaat uiterst subtiel. Een onhandigheidje hier en een onhandigheidje daar. Maar niet te veel, want dan valt het weer zo op. Dus gaat de voorkeur naar een onopvallende werkwijze die alsnog heel wat 'schade' veroorzaakt. 

Onhandig versus onoprecht

Je zou denken dat je de Mol makkelijk kunt achterhalen bij zo'n onhandigheidje. Echter is dat sterk de vraag. Er kunnen namelijk veel meer spelers zijn die uitblinken in 'niet zo handige' acties. Het karakter van de opdrachten lokt dat ook uit: iemand kan al snel een flater begaan. Is dat dan onhandig of is het de Mol? Spannend!

Leuk vrijgezellenfeest

Ontmasker de Mol is een buitengewoon leuk vrijgezellenfeest waarin je vrienden of familieleden er 'vol' ingaan. Iedereen is verdacht, zelfs al had je het van iemand totaal niet verwacht. In dat geval is de molstrategie goed uitgedacht. De Mol in kwestie kon namelijk al even oefenen van tevoren...

Opwarmoefening 

We beginnen namelijk met speciale introductiespelen, die bedoeld zijn om het spel goed uit te leggen. Dit wordt aangevuld met een denkspelronde om de hersens goed te laten kraken, gevolgd door doe-activiteiten (behendigheid). Uiteindelijk heeft de Mol keurig kunnen 'trainen' en dan gaan we echt los! 

Overzicht opties

14,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
295,- per groep (12 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p. 
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs (op aanvraag)
dit is een buitenactiviteit

     Dit vrijgezellenfeest is erg gewild

De Postwagen bezoeken

Verlaat de snelweg (A7, afrit 33/34) en volg de bruine borden van De Postwagen. Openbaar vervoer: uitstappen bij bushalte Auwemalaan (Tolbert).

  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
  • Dit is een buitenactiviteit
Foto 3 voor 'Wie is de Mol?' groepsuitje bedrijfsuitje vrijgezellenfeest

Contact opnemen over Ontmasker de Mol! (buiten)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Pamela

Wat een mooie locatie met geweldige activiteiten voor een vrijgezellendag. Hele middag echt perfect geregeld, goede en leuke begeleiding bij het spel Wie is de mol en uitstekende service. Ik zou deze organisatie aan iedereen aanbevelen!

Review afkomstig van: Facebook

Rabo collega's

Wij hebben een hele gezellige teambuildingsmiddag/ avond gehad. Na ontvangst met koffie/thee en gebak hebben we "Wie is de Mol" gespeeld. Niet alleen fysiek maar ook mentaal werden we op een leuke manier uitgedaagd door Jan Jaap en zijn assistente om uiteindelijk onze "mollen" zich te laten bloot geven. Na een heerlijke BBQ (die ietsje eerder aan had gemogen) gingen we met een voldaan en tevreden gevoel weer huiswaarts. Leuke accommodatie, verrassende activiteiten en vriendelijk personeel.

marja

wij hadden zondag een lunch met een familie groep. geweldig eten en het was erg prettig dat we in en aparte ruimte konden zitten.

Wardenburg Beveiliging

Ons bedrijfsfeest was helemaal super ! Het spel Wie is de Mol is echt een aanrader.. lachen, gieren en brullen met het hele team. Eventuele problemen worden netjes opgelost. De BBQ was heerlijk en erg uitgebreid !

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren