Rodeo

Western Games (buiten)

Groepen zijn enthousiast: voortreffelijk vermaakt • goed georganiseerd • pluim voor personeel

Handboog, geweer- en pistoolschieten, hoefijzergooien en rodeostier Bully: zomaar enkele voorbeelden van de vele spellen. Western Games is als buitenactiviteit zeer geliefd door de diversiteit: het is leuk voor iedereen.

  • Gave buitenactiviteit, uitdagende spellen
  • Iedereen kan meedoen
  • Groei uit tot 'cowboy' of 'cowgirl'

Western Games (buiten)

Voel je voor een dagje een 'cowboy' of 'cowgirl'. Speel samen met familie, vrienden of collega's de ludieke Western Games. De afwisseling in de spellen maakt het uitje bijzonder geschikt voor familiefeesten met ouderen en kinderen. Iedereen kan dus meedoen. Zelfs oma kan een echte cowgirl zijn.

Speel samen met familie, vrienden of collega's de ludieke Western Games

Pief paf poef

Ga de strijd met elkaar aan in vermakelijke opdrachten. Jullie zorgvuldigheid wordt uitvoerig getest. Hoe gaan jullie bijvoorbeeld om met een handboog of pistool? Wie heeft er dat pure talent voor geweerschieten? Een ander blinkt uit bij het hoefijzergooien. Weer een ander steelt de show op rodeostier Bully.

Uitdaging en samenwerking

Tussendoor wordt alles uit de kast gehaald bij de bloedstollend spannende Western Games-quiz, terwijl de westernmuziek door de speakers dendert. Ook is er een uitdagend balansspel waarin samenwerking een 'must' is. Was dit alles? Nee, er is nog (veel) meer. Ontdek en ervaar het zelf gedurende het programma. 

Leuke tijd

Al met al staan de Western Games voor een leuke en onderhoudende tijd, georganiseerd door enthousiaste entertainers. Ideaal voor teambuilding en het versterken van de vriendschap of familiebanden. Een heerlijk dagje buiten op de prairie, daar gaan we voor. Tot snel bij De Postwagen. 

Een heerlijk dagje buiten op de prairie

Heerlijk uit eten

De Postwagen is 'beroemd' in Noord-Nederland wegens het uitstekend verzorgde eten. De Indoor Barbecue en de Bulgaarse Smulsteen worden vaak genoemd als voorbeelden, maar ook de Toffe Tafelgril en de buffetten in het algemeen zijn populair. Daarnaast wordt het luxe keuzemenu voor groepen gewaardeerd.

14,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
295,- per groep (12 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

     Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p. 
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs (op aanvraag)
dit is een buitenactiviteit

Bereikbaarheid

De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland. Neem (vanaf de A7) afrit 33 vanuit Drachten of afrit 34 vanuit Groningen. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de bushalte Auwemalaan.

  • Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een maaltijd
  • Dit is een buitenactiviteit
Rodeo

Contact opnemen over Western Games (buiten)

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

fam kruizinga

Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen westengames bij jullie gedaan. het was heel leuk. Daarna heerlijk gegeten met tafelgril.hele goede en fijne produten.wij en kinderen vonden het heel gezellig.En niet te vergeten het viendelijke personeel.WIJ komen zeker nog een keer bij jullie terug.

pea wilstra

Ons teamuitje in de Postwagen was wederom zeer geslaagd. Eerst genoten van een heerlijke lunch en daarna grote hilariteit bij de Western games. Ons groepje had nogal wat leeftijd verschil nl 25 - 62 jaar maar dit ging prima! De foto's bewijzen het!

Fam. Dalmolen

Wij hebben een hele gezellige en goed verzorgde middag/avond gehad gisteren t.b.v. de viering van ons 20-jarig huwelijksfeest. Ons gezelschap (van jong tot senior) vond de westerngames erg geslaagd en ook het tafelgrillen was een succes. Kortom: we hebben genoten en komen zeker terug.

Sharisse Carolina

Wij hebben onze teamdag van werk in december 2017 bij de Postwagen gehouden. We hebben een hele themadag met Westerngames en Linedance gehad. Hapjes, drankjes, lunch en BBQ was tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader!

Jannie

de western games waren super leuk en de escape room geweldig daarna de tafelgrill was heerlijk en de bediening verdiend een pluim super een aanrader

Review afkomstig van: Facebook

Astrid Kruijff

Teamuitje met werk, het weer zat heel erg mee, 's morgens de westerngames gedaan en 's middags de pubquiz. Ontvangst met koffie en lekkers, prima verzorgde lunch en de BBQ als afsluiter was geweldig. De hele dag lekker buiten kunnen zijn. Alles super georganiseerd. Aanrader en zeker, gezien de vele mogelijkheden, voor herhaling vatbaar.

Namens Bestuur PV De Willebult

Geslaagd personeelsuitje Scharsterbrug Zaterdag 1 oktober hebben we een gezellig personeelsuitje gehad voor leden en donateurs van PV De Willebult .We deden country-en western spelletjes, zoals rodeo pistool-en geweerschieten, bierpul schuiven en handboogschieten, lassogooien en moest er een vragenlijst worden ingevuld. Vervolgens een lekker buffet en als afsluiting een pubquiz met muziek- en filmvragen. Wij willen het personeel van De Postwagen bedanken voor een geslaagde dag namens Bestuur Leden en Donateurs van PV De Willebult.

Peter

Weekend 5t/m 8 juni in de Mobiel loges met 43 man. We hebben ons voortreffelijk vermaakt met het Western spel. Het buffet in de loges was helemaal super! In de loges zou een extra urinoir welkom zijn.

Bedrijfsuitje met collegas

Veel lol gehad op de funbikes en met de westerngames. Heerlijk gedineerd! Helemaal Top!!

Familie Steenhuis

We hebben zondag onze familiedag gevierd bij de Postwagen.Iedereen was zeer enthousiast.De western games en de tocht op de funriders vond iedereen heel leuk.De verzorging van het eten en drinken (lunch/bbq) door Cynthia was super.Zeker een aanrader!

Fam.Suurd

Op 2 juni 2012 hebben wij een familiedag gehouden bij jullie , wij zijn gestart met een leuke GPS tocht en daarna hebben we Westeren games gedaan dat was ook heel erg leuk. En als afsluiting hadden we steengrillen dat was super lekker!! Het was een zeer geslaagde dag iedereen vond het leuk. De bediening was prima en Michel en Arwin ( Olivier Entertaining) deden het super leuk

Philip

Op 29 oktober jl. een hele leuke tussenstop gehad bij De Postwagen tijdens het vrijgezelllenweekend van onze maat. De Western Games met Snertmaaltijd. Erg gelachen en de Snert was perfect. Bedankt voor de goede organisatie!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren