Wedden Dat Ik Het Kan?!

Bezoekers beoordelen: grappige weddenschappen • gave setting • origineel uitje

Spektakel gegarandeerd in de heerlijke XXL-spelshow Wedden Dat Ik Het Kan?! Jullie komen terecht in een echte studio met professionele audio- en lichteffecten. Een interactief groepsuitje, behorend tot onze topactiviteiten.

De studio biedt een verrassende spelsetting voor families, bedrijven en vriendengroepen. Een setting die gerust onvergetelijk valt te noemen. Dit geldt eveneens voor de humorrijke records en uitdagen die bij deze activiteit horen. Reken maar dat er genoeg valt na te praten tijdens een heerlijk buffet of diner (de barbecue is ook een goed idee). 

Een onvergetelijke setting

Gekke records als uitdaging 

De Postwagen serveert met Wedden Dat Ik Het Kan?! een uitje met geluksmomentjes. Het is de ultieme uitdaging om allerlei gekke opdrachten te voltooien en daarbij het liefst meteen ook nieuwe records te vestigen. Dat gaat gepaard met de nodige hilariteit. Het enthousiasme golft van de tribunes als er weer iemand vol overtuiging roept: ‘Wedden Dat Ik Het Kan?!’  

Drone challenge, fearfactor en plezier  

Kun jij sneller dan je collega of vriend(in) de drone door de hoepel sturen? Of ben je de allersnelste van deze maand of zelfs dit jaar? Hoe zit het met de fearfactor van je familieleden? Wie durft het aan om onbekend eten te proeven? En hoeveel mensen zouden er eigenlijk in een Smart ForTwo passen? De studio barst van het plezier. 

Unieke studio

Een gaaf aspect aan deze groepsactiviteit is uiteraard de bijzondere ruimte waarin de spelshow georganiseerd wordt. Studio Olivier is speciaal gebouwd voor grote spelshows en is uniek in Noord-Nederland. Daardoor is ‘Wedden dat…’ een extra tof personeelsuitje of familiefeest: dit zie en doe je niet heel vaak en het valt sowieso goed in de smaak. 

Uit eten

Over goede smaak gesproken, een etentje maakt de dag helemaal compleet. Combineer het spektakelstuk Wedden Dat Ik Het Kan? met de lekkerste gerechten uit de regio. Tot snel bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

Wedden Dat Ik Het Kan?!

+-90 minuten | 21,- p.p. (vanaf 17 personen of meer)

+-90 minuten | 357,- per groep (tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Zeer professionele studio

Hoogwaardige XXL-spelshow

Heel geschikt voor grote groepenDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's