Een vrijgezellenfeestje voor vrouwen organiseren

Een vrijgezellenfeestje voor vrouwen organiseren

Jullie vriendin gaat het jawoord geven. Wat een vooruitzicht. Alleen eerst wacht er traditioneel nog het vrijgezellenfeest. Misschien draag jij wel die verantwoordelijke taak om daar al iets heel moois van te maken. In dat geval hoef je zeker niet in de stress te schieten, want Partycentrum De Postwagen heeft alles in huis om er een heerlijke dag van te maken. Het vrijgezellenfeest voor de vrouwen wordt een groot succes.

Misschien draag jij wel die verantwoordelijke taak

Leuke activiteiten voor vrouwen

De Postwagen barst van de leuke activiteiten voor vrouwen. Start de dag bijvoorbeeld lachwekkend en actief met Ready to Marry en The Ultimate Wedding Citygame. Of ontdek de omgeving en ga gezellig touren op een gek en grappig voertuig. De Moonwalker en de VETbike zijn twee populaire voorbeelden.  Ik hou van Holland is eveneens een goede tip voor een succesvol vrijgezellenfeestje voor vrouwen. Dus, op een rijtje:

Tips

Van deze vrijgezellenuitjes worden de meeste vrouwen al heel vrolijk, maar er is nog meer keus. Bekijk alle uitjes en sleep dat leuke vrijgezellenfeest binnen. Het wordt een feestelijke middag.

Sleep dat leuke vrijgezellenfeest binnen

Een compleet vrijgezellenfeest voor vrouwen

Maak de vrijgezellenmiddag voor vrouwen compleet door de activiteit te combineren met een heerlijk diner in het restaurant. Reserveer wel op tijd, want we zijn regelmatig volgeboekt. Je kunt ook gebruik maken van verschillende arrangementen en op een originele manier met de groep overnachten. Jullie hebben vast nog niet vaker geslapen in voormalige legerwagons uit Rusland. Erg tof, zeker voor een vrijgezellenfeest.

Vanaf de A7 ben je er zo

Onze vrijgezellenfeesten voor vrouwen starten allemaal in Tolbert. Dit knusse dorpje ligt tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Vanaf de A7 ben je er zo (afrit 33/34). Ook met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Zo is er een bushalte op slechts enkele minuten lopen vanaf De Postwagen.

Het leukste vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseer je hier.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie