Vrijgezellenfeest opdrachten

Vrijgezellenfeest opdrachten

Is het jouw taak om een vrijgezellenfeest te organiseren? Zoek je een uitje met leuke opdrachten? Dan ben je bij Partycentrum De Postwagen aan het juiste adres! Bij De Postwagen zijn talloze leuke en unieke activiteiten te volgen om van jouw vrijgezellenfeest een groot succes te maken.

De leukste opdrachten

Bij De Postwagen zijn diverse leuke vrijgezellenopdrachten samen te stellen. Hieronder treft je een aantal voorbeelden. Je kunt naar wens allerlei activiteiten combineren.

Moonwalker huren

Kom eens met z'n allen een Moonwalker huren. Gezellig met z'n allen door het Groninger landschap rondtuffen.

Ik hou van Holland quiz

De leukste opdrachten kom je misschien wel tegen bij de Ik hou van Holland-quiz. Bijna iedereen kent het gezellige spel wel, bij De Postwagen kun je het nu zelf spelen. De moeilijkste opdrachten gaan natuurlijk naar de bruidegom of de bruid to be!

Ready to Marry

Speciaal voor een vrijgezellenfeest is Ready to Marry opgezet. Voer de leukste opdrachten. Geen ingewikkelde spelregels of zware lichamelijke inspanning, dit spel is voornamelijk lol maken!

Dit zijn maar enkele voorbeelden van activiteiten die je met een vrijgezellenfeest kunt doen bij De Postwagen. Wat je wensen ook zijn en met wat voor personen je ook komt, De Postwagen heeft altijd een geschikt uitje!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's