Vrijgezellenfeest ideeën

Vrijgezellenfeest ideeën

Is de vrijgezellenperiode van jullie vriend(in) binnenkort voorbij? Dan weet je hoe laat het is. Het tijdperk van het vrijgezellenfeest is aangebroken. Bedenk maar eens wat, dat valt niet mee. Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke ideeën voor een tof vrijgezellenfeest. We zetten wat ideeën voor je op een rijtje. Zo wordt jouw vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen een groot succes.

2 originele ideeën

Twee ideeën voor een succesvol vrijgezellenfeest:

2. The Ultimate Wedding Citygame

Alle vrouwen in paniek. Bij deze Citygame moet je de dag van de bruiloft zien te redden. De ceremoniemeester is spoorloos en de rekening is geplunderd. Desondanks is er nog hoop: jullie vriendin kan virtueel geld sporen door allerlei (foto-)opdrachten af te ronden en voorwerpen te vinden in het dorp. Uiteraard moeten jullie haar behoorlijk helpen bij deze strijd tegen de tijd. Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk hier de Ultimate Wedding Citygame.

De ceremoniemeester is spoorloos en de rekening is geplunderd

1. Thema escape room Het Wilde Noorden

Maak kennis met de hoofdrolspelers Patser Ponto en Dirty Derk, absolute aartsvijanden met een totaal verschillende opvatting. Zij sleuren jullie mee in een belangrijk gevecht tegen de klok. Zijn jullie in staat om te ontsnappen uit deze bijzondere escape room? Voor zowel mannen als vrouwen is dit een leuk vrijgezellenfeest, waarin jullie worden uitgedaagd om verschillende breinbrekers op te lossen. Maar eh... pas wel op voor Dirty Derk.

Bijzonder leuk vrijgezellenfeest, waarin jullie worden uitgedaagd om verschillende breinbrekers op te lossen

Nog veel meer ideeën: handig overzicht

Verder zoeken naar een vrijgezellenfeest? We hebben een handig overzicht samengesteld van alle vrijgezellenfeesten bij De Postwagen. Hierdoor kun je in één oogopslag alle verschillende opties bekijken, hooguit even wat scrollen of swipen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie