VR Room Tolbert (Groningen) De Postwagen

VR Room

verwacht: januari/februari 2020, mogelijk eerder

Loop met je groep door een wereld vol virtuele objecten in de uitdagende VR Room van De Postwagen. Omarm de mogelijkheden van Virtual Reality in deze leuke en moderne activiteit.

  • Nieuwe Virtual Reality Room
  • Leuke en modern
  • Ideale groepsactiviteit

VR Room

Na de ontvangst bij De Postwagen stappen jullie een bijzondere kamer in: de Virtual Reality Room. Al snel is er geen sprake meer van een 'kamer'. Het is alsof jullie geteleporteerd zijn naar een andere plek. Hier begint jullie virtuele missie. Doorkruis de VR Room in een nieuw avontuur.

Activiteit in voorbereiding (verwacht: januari/februari 2020, mogelijk eerder).

Gekke 'realiteit' 

Het doorlopen van een VR Room brengt een gekke 'realiteit' met zich mee. Je verbeelding belandt in een soort bokwedstrijd met je perceptie van wat echt is. Objecten, interacties en uitdagingen. Een soort 'rit' in een speciaal landschap dat is vormgegeven door Virtual Reality. Leuk om te ervaren met collega's, vrienden of familieleden. Een groepsactiviteit in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven.

Een groepsactiviteit in een nieuwe realiteit, een virtuele laag over het leven

Moderne mindfuck

Door het karakter van de VR Room zou je kunnen spreken van een moderne mindfuck. Je voeten geven je het idee dat je stevig staat, maar je ogen zien toch heel wat anders. Er komen bewegende elementen op je af, er klinken diverse geluiden en die muur naast je begint te trillen. Begrijpt je brein nog wat er gebeurt? Dompel jezelf onder in Virtual Reality bij De Postwagen, beleef VR en ga met plezier op pad. 

Arrangementen

Onze activiteiten zijn eenvoudig te combineren met lekker eten: vooraf, tussendoor of achteraf. Op die manier kunnen we een mooi arrangement samenstellen. Kijk alvast naar jullie voorkeuren: bijvoorbeeld eten à la carte, barbecueën of tafelgrill. Tip: bekijk ook de Bulgaarse Smulsteen en andere buffetten

Overzicht opties

14,75 p.p. (vanaf 4 personen)
19,50 p.p. (3 personen)
24,75 p.p. (2 personen)

Mogelijke toevoegingen

> Bowlen of curling 
5,- p.p. vanaf 4 personen 

> Keuzemenu voor groepen
29,75 p.p.

> Warme hapjes, 8 stuks
4,75

     Bekijk Activiteiten en Eten voor meer combinaties

Reserveer op tijd

De Postwagen verwelkomt veel gezinnen, vrienden en bedrijven. Daarom raden we altijd aan om online te reserveren voor de activiteit. Zo weet je zeker dat we plek voor jullie hebben. Tot ziens in Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland.

VR Room Tolbert (Groningen) De Postwagen

Contact opnemen over VR Room

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's