VR Room Leek/Tolbert

VR Room Leek/Tolbert

De wereld om je heen verandert in een oogwenk. De realiteit en je verbeelding ontvoeren je naar een geheel andere dimensie. Je bent niet in een vliegtuig gestapt, maar toch ben je verder weg dan ooit. Je bent beland in het Virtual Reality-landschap van de VR Room Leek/Tolbert. Hier worden nieuwe verhalen geboren. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Virtual Reality-sensatie

Wie 'Tolbert' zegt, zegt De Postwagen. Sinds 1780 is dit al de naamgever van de activiteiten aan de Hoofdstraat (53). Ooit een herberg, toen een dorpskroeg en uiteindelijk een restaurant met volwaardig partycentrum. Die constante ontwikkeling heeft inmiddels geleid tot een heuse Virtual Reality-sensatie in de vorm van de VR Room Leek/Tolbert.

Beleef een nieuwe realiteit

Onze Virtual Reality-kamer is veel meer dan een 'kamer'. Doe één stap naar binnen en je reist regelrecht naar een nieuwe realiteit. Er gaat letterlijk en figuurlijk een wereld voor je open. Dat is iets wat je moet beleven. Een wisselende wereld waarin je brein op een leuke manier een opdonder krijgt. Wat is dit hier? Wat doet dat daar? Tijd voor actie! 

Avontuur in VR

Doorkruis het bijzondere landschap in VR. Een avontuur waar je 'ja' tegen zegt. En niet alleen jij: we rekenen op je vrienden, collega's of familieleden. Want de VR Room Leek/Tolbert is bij uitstek geschikt als avontuurlijk groepsuitje. Reken maar dat ze je dankbaar zijn voor de 'gouden tip'. We zien jullie graag in de Activiteitenarena van De Postwagen.

De VR Room Leek/Tolbert is bij uitstek geschikt als avontuurlijk groepsuitje

Reserveer op tijd

We adviseren je om op tijd te reserveren voor deze activiteit. Mogelijk weet je ook al of jullie de VR Room willen combineren met een diner. Zo zou je kunnen denken aan een etentje à la carte, een Indoor Barbecue of een buffet. Tegelijkertijd staan we te trappelen om jullie te verwennen met een Bulgaarse Smulsteen of Toffe Tafelgrill.  

VR Room Leek/Tolbert is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's