Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

VR Room Kinderfeestje

Vanaf komende winter

Een kamer waarin virtual reality jullie meeneemt naar een andere wereld. Het VR Room Kinderfeestje is een stoer avontuur met allerlei gave uitdagingen. Met dit kinderfeestje steel je de show.

  • Stoer kinderfeestje
  • Stap in een andere wereld
  • Beleef het avontuur

VR Room Kinderfeestje

Elk jaar is het weer een prangende vraag. Wat te doen met het kinderfeestje? Nou, er zijn natuurlijk genoeg antwoorden te vinden. Vooral bij De Postwagen, de grootste in uitjes van Noord-Nederland. Een echte aanrader is het VR Room Kinderfeestje: virtual reality komt tot leven.

Let op: dit kinderfeestje is nog in voorbereiding (gereed vanaf deze winter).

Kindvriendelijke VR Room 

Spanning en sensatie. Er is een extra laag toegevoegd aan ons leven: de virtuele laag. Deze toevoeging maakt het mogelijk om andere werelden te verkennen. Of om virtuele objecten te ontmoeten in deze wereld. Maak het mee in onze kindvriendelijke VR Room, een kamer waarin Virtual Reality een grote rol speelt. 

Levensecht 

Het VR Room Kinderfeestje van De Postwagen verrast kinderen keer op keer. Ergens weten de kids wel dat al die virtuele dingen 'niet echt' zijn, maar toch voelt het soms levensecht. Als er dingen op ze afkomen bijvoorbeeld. Of als er interactie is met virtuele onderdelen. Het is een nieuwe realiteit. Supercool.

Een nieuwe realiteit

Modern kinderfeestje 

Onze VR Room in Tolbert (Groningen, met Drenthe en Friesland om de hoek) belooft een modern kinderfeestje waar kinderen nog lang over napraten. Bijvoorbeeld op het moment dat ze aan het snacken zijn. Patat, pizza of pannenkoeken: De Postwagen heeft het allemaal. Ook zijn er extra gezonde alternatieven. 

Tip: reserveer online 

We raden eigenlijk altijd aan om het VR Room Kinderfeestje online te reserveren. Zo weet je zeker dat we niet vol zitten op de dag die jullie gepland hadden voor het kinderfeestje. Daarmee voorkom je teleurstelling. Bovendien kan de voorpret alvast beginnen. Binnenkort de VR Room beleven. Een leuk vooruitzicht. 

Overzicht opties

19,75 p.p. (vanaf 5 personen)
23,75 p.p. (4 personen)
27,75 p.p. (3 personen)
31,75 p.p. (2 personen)

Mogelijke toevoegingen

> Zakje chips met limonade 
1,- p.p.

> Raketijsje
1,- p.p. 

> Basislunch met broodje ham/kaas, krentenbol en limonade
5,- p.p.

     Bekijk eetplezier en snackpret voor alle mogelijkheden

Tof: Retro Games

De wat oudere kinderen en tieners kunnen aanvullend 'retro proeven' bij de daarvoor bestemde Retro Games, met onder andere darten, poolen en Jeu de Boules.

*In voorbereiding (gereed vanaf deze winter)
Activiteitenarena, veel groepsuitjes - De Postwagen

Contact opnemen over VR Room Kinderfeestje

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172