VR Room Groningen

VR Room Groningen

Een nieuwe realiteit is aanstaande. Vergeet alles wat je weet, want deze wereld staat op zichzelf. De VR Room Groningen is een spannende ontdekkingstocht in Virtual Reality. Een innovatief en wonderlijk landschap dat speelt met je brein. De ene seconde ben je hier nog, de andere seconde ben je daar. Een nieuwe dimensie.

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Meeslepende VR Room-ervaring

De Postwagen presenteert met VR Room Groningen een meeslepende VR Room-ervaring. Een technisch pareltje waar alle leeftijden van kunnen genieten. De kunst van deze techniek is dat het je echt ergens anders brengt. Je wordt continu uitgedaagd in een onbekende omgeving, waarbij je tot steeds meer ontdekkingen komt. Een bijzondere belevenis. 

Onderschepping van je waarneming 

Welkom in deze Virtual Reality experience, waar niets is wat het lijkt. Dat doet iets met je. Al sta je nog zo nuchter in het leven, hier heb je soms zomaar het gevoel te 'zweven'. Een wisselend landschap, bewegende elementen en geluiden: deze VR Room is een dolenthousiaste 'interceptie van je perceptie', een onderschepping van je waarneming. Beleef het zelf. 

Deze VR Room is een dolenthousiaste interceptie van je perceptie

Plezier en actie

Breng je vrienden, familie of collega's op de hoogte. Het is tijd voor een moderne activiteit met plezier en actie. Op naar Tolbert (Groningen) voor een fysiek en virtueel avontuur voor jong en oud. Neem afrit 34 (of afrit 33 vanuit Drachten) vanaf de A7 en volg de bruine borden waarop De Postwagen vermeld staat. Met het OV is de bushalte Auwemalaan een prima alternatief. 

VR Room + eten 

Een bezoek aan de VR Room Groningen is uiteraard al een uitstekend idee. We kunnen het alleen nog mooier maken. Na zo'n leuk groepsuitje is het namelijk heel verleidelijk om gezellig met elkaar uit eten te gaan. Kijk eens naar de menukaart, laat je verrassen door de Bulgaarse Smulsteen of kies voor één van de buffetten. Barbecueën kan ook. 

VR Room Groningen is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's