VR Room Friesland

VR Room Friesland

Met VR Room Friesland biedt partycentrum De Postwagen een intens avontuur voor alle leeftijden. Je bent Friesland al snel vergeten bij het binnentreden van deze bijzondere Virtual Reality-wereld. Levensecht vermaak vol verbeelding en bewegende elementen. Je weet niet wat je ziet. Maak het mee in deze supergave VR Room.

Unieke ervaring

Dankzij innovatieve technieken neemt VR Room Friesland je mee op pad door een totaal andere omgeving. Een unieke ervaring, maar vooral ook heel leuk. Omarm de nieuwe realiteit en stap in een wereld waar alles anders is. Je hoeft geen verre reis meer te maken om speciale ervaringen op te doen. Bij deze Virtual Reality kamer stap je zo in een nieuwe dimensie. . 

Levensechte VR Room

Je zou van jezelf zeggen dat je prima in de gaten hebt wat 'echt' is en wat niet. Vergeet het. Rationeel gezien heb je misschien gelijk: je staat met beide benen op de grond. Toch? Emotioneel gezien is het anders. Je brein wordt namelijk voortdurend voor de gek gehouden door de levensechte taferelen die het moet beoordelen. Geniet van een andere wereld.

Je brein wordt voortdurend voor de gek gehouden

Gaaf groepsuitje

Gooi een appje in de groepsapp en deel de link naar deze pagina (www.postwagen.nl/vr-room-friesland). Want zeg nou zelf: dit is best een gaaf groepsuitje. Dus of het nou om de (schoon)familie of je beste vrienden gaat: breng iedereen bij elkaar voor een activiteit met uitdaging en visueel vermaak. Dit wordt vet. Ook een goede tip voor het personeelsuitje. Doen!

Virtual Reality en vervolgens uit eten? 

Een bezoek aan partycentrum De Postwagen is om allerlei redenen een uitje met geluksmomentjes. Sowieso al het idee om met een groep iets te gaan doen. Vervolgens de activiteit zelf, die een grote glimlach op het gezicht tovert. En dan nog het lekkere eten natuurlijk. Check de menukaart en verken de buffetten. Of ga barbecueën, dat kan het hele jaar door. 

VR Room Friesland is een activiteit van partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's