Virtual Wedding Show

Virtual Wedding Show

De “FINISHING TOUCH” voor uw feest

Met twee grote schermen tonen wij de door u aangeleverde foto’s, films, logo’s, eventuele presentaties, videoclips en/of stukjes op een professionele manier aan u en uw gasten. Denk aan kinderfoto’s, foto’s van vrijgezellefeestjes, het huwelijksaanzoek en niet te vergeten de foto’s van de huwelijksplechtigheid zelf. Geweldig om ‘s avonds op uw feest al van die spannende trouwmomenten te kunnen genieten. Dit alles gemixed met allerlei mooie bewegende animaties om uw foto’s er nog mooier uit te laten zien.

Grootbeeld Projectie

De hele avond maken wij Partypics die ook op de schermen worden getoont. Na afloop worden alle foto’s op dvd of usbstick gezet, zodat u deze avond nog talloze keren kunt herbeleven.

De muziek zal perfect worden afgestemd aan uw wensen. Uw ideeen gemixed met onze ervaring zullen voor een onvergetelijke avond zorgen. Onze allround VJ’s hebben jaren lang ervaring met vele genre’s muziek, en zullen al uw gasten van jong tot oud een plezierige avond bezorgen.

Combineer de beelden met de muziek en je hebt een uniek feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Prijs Virtual Wedding Show

€ 675.00

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172