Virtual Reality Room Leek/Tolbert

Virtual Reality Room Leek/Tolbert

De realiteit verandert bij de Virtual Reality Room Leek/Tolbert. Of beter gezegd: je besef van de realiteit. Ontdek de wonderlijke wereld van VR, waarin niets meer is zoals het was. Een activiteit op de rand van Drenthe, Groningen en Friesland. Tenminste, tót je de kamer instapt... Waar je dan terechtkomt? Spannend!

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Ervaar een puur VR-avontuur 

Gooi hoogstaande techniek in de blender met specialistische kennis van entertainment en het resultaat is een puur VR-avontuur. De Postwagen presenteert de Virtual Reality Room Leek/Tolbert, waar VR tot kunst verheven is. Ervaar het zelf met je vrienden, familieleden of collega's. Doorkruis de wereld waar jullie verzeild in zijn geraakt en laat je verrassen. 

Bijzondere belevenis

Het doorlopen van een VR Room is met recht een bijzondere belevenis. Af en toe heb je een mindfuckgevoel, omdat je brein botst tussen realiteit en verbeelding. Bewegende elementen in een wisselend landschap vol uitdagingen. Leek en Tolbert zijn al lang vervlogen, je bent op een nieuwe plek. Daarvoor hoef je niet eens ver te reizen! 

Het doorlopen van een VR Room is met recht een bijzondere belevenis

Originele groepsactiviteit

De Virtual Reality-kamer van De Postwagen neemt je mee in een andere wereld. Daarmee is het een originele groepsactiviteit voor jong en oud. Beleef het samen, reserveer van tevoren. Tip: maak er een arrangement van. Voor of na die tijd lekker eten met elkaar. Bekijk de buffetten, barbecue en de menukaart van het restaurant. Eet smakelijk!

Bereikbaarheid VR Room

De Virtual Reality Room Leek/Tolbert behoort tot de Activiteitenarena, onderdeel van De Postwagen. Door de centrale ligging (Tolbert) is de bereikbaarheid in Noord-Nederland uitstekend. Via de A7 ben je er zo, afrit 33 (vanuit Drachten/Heerenveen) of afrit 34 (vanuit Groningen/Assen). Qua openbaar vervoer vormt bushalte Auwemalaan een uitstekend alternatief. 

Virtual Reality Room Leek/Tolbert is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172