Virtual Reality Room Groningen

Virtual Reality Room Groningen

De Virtual Reality Room Groningen trekt je uit de realiteit die je gewend bent en neemt je mee naar een virtuele wereld. Een andere realiteit met andere uitdagingen. Waag de sprong in het diepe en ga voor een virtueel avontuur vol spanning en sensatie. Het is tijd voor een onvergetelijke VR-belevenis. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Ultramoderne VR Room

De techniek achter VR is steeds verder ontwikkeld, resulterend in een unieke kamer. Hoewel, kamer? We kunnen beter spreken van een landschap. Een universum op zichzelf. Deze ultramoderne VR Room brengt je op een bijzondere reis met verschillende obstakels. Lukt het jou en je vrienden of familie om het landschap goed te doorkruizen?

Verbeelding en realiteit 

Wat is verbeelding en wat is echt? Je denkt het misschien te weten, maar vergis je niet: de Virtual Reality Room Groningen houdt je brein continu voor de gek. Je interpretatie van realiteit is niet langer loepzuiver, zoals het ooit was in de oorspronkelijke wereld. Hoe reageer jij op wat er op je afkomt? Ervaar het zelf bij deze vermakelijke topactiviteit. 

Wat is verbeelding en wat is echt? Je denkt het misschien te weten, maar vergis je niet

Ook voor scholen en bedrijven

De VR Room is er voor iedereen: groot en klein, jong en oud. Daardoor is de activiteit ook uitstekend geschikt voor scholen en bedrijven. Laat leerlingen in de praktijk kennismaken met de kracht van Virtual Reality. Maak je collega's blij met een originele ingeving voor het personeelsfeestje van dit jaar. VR doet het altijd goed. Dus grijp je kans en kom langs. 

Tip: reserveren en uit eten

Indien je interesse hebt, is het verstandig om te reserveren. Dit in verband met de verwachte drukte. Daarnaast is het wellicht een idee om lekker uit eten te gaan. De Activiteitenarena, waar de VR Room gevestigd is, maakt deel uit van restaurant en partycentrum De Postwagen. Geniet van de buffetten en de Indoor Barbecue, of kies iets van de kaart

Virtual Reality Room Groningen is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172