Vergaderlocatie Friesland

Vergaderlocatie Friesland

Als u een vergaderlocatie in Friesland zoekt, dan kunt u uitstekend terecht bij vergaderlocatie De Postwagen! Bij De Postwagen vindt u diverse sfeervolle ruimtes waar u met een groep tot wel 350 personen terecht kunt. Deze vergaderlocatie in Friesland is naast vergaderen ook perfect voor cursussen en lezingen, congressen en symposia en bijvoorbeeld beurzen. Het gebruik van de vergaderlocatie kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, een overnachting of zelfs een leuke vergaderbreak. De Postwagen in Friesland biedt u de beste mogelijkheden voor het houden van een vergadering en andere zakelijke bijeenkomsten!

Vergaderlocatie van alle gemakken voorzien

Op de vergaderlocatie in Friesland heeft u uiteraard de beschikking over allerlei handige faciliteiten. De meeste vergaderzalen beschikken over draadloos internet, verder kunt u hier de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur gebruiken. Natuurlijk kunt u werken met een flip-over en een beamer met projectiescherm, maar u kunt hier in Friesland bijvoorbeeld ook een professionele geluidsinstallatie huren. Met een microfoon en eventueel headsets komt uw boodschap gegarandeerd in de hele zaal over. Als u nog andere wensen heeft voor uw vergaderlocatie in Friesland, dan kan het ongetwijfeld voor u geregeld worden.

Vergaderlocatie gecombineerd met leuke vergaderbreaks

Na een hele dag of middag vergaderen zijn veel mensen wel toe aan een vergaderbreak. Ook dan bent u bij De Postwagen in Friesland aan het juiste adres! Naast een uitstekende vergaderlocatie, kunt u hier namelijk ook terecht voor allerlei leuke en ludieke groepsactiviteiten. Wissel een vergadering eens af met een grappige lachsessie, het World Of Records-spel of een gezellige solextocht door de mooie natuur van Friesland. Absoluut de perfecte mix van zakelijk en entertainment: dat vindt u bij De Postwagen in Friesland!

Vergaderlocatie met heerlijk eten

Ook tijdens een vergadering moet u natuurlijk eten. Wij bieden u op onze vergaderlocatie in Friesland verschillende mogelijkheden aan voor onder andere een:

Het is mogelijk om een simpele koffietafel met bijvoorbeeld gebak te bestellen, maar ook een vijfgangendiner of een high tea zijn mogelijk.

Vergaderlocatie met overnachting in Friesland

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst voor meerdere dagen? Ook daarvoor zit u bij De Postwagen goed! U en uw collega's of zakenrelaties kunnen in dat geval overnachten in een unieke groepsaccommodatie die gevestigd is bij de vergaderlocatie. U kunt hier overnachten met een groep tot zestig personen. Heel geschikt als overnachtingsplek na een vergadering of een gezellig bedrijfsfeest. En u kunt hier in Friesland ook nog eens terecht voor een vriendelijke prijs.

Bij de vergaderlocatie is een parkeerplaats met plek voor zo'n 1500 auto's. De Postwagen is prima te bereiken vanuit de gehele provincie Friesland. Voor de perfecte vergaderlocatie in Friesland moet u bij De Postwagen zijn!

Klik hier voor meer informatie over onze vergaderlocatie in Friesland

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie