Vergaderlocatie Drenthe

Vergaderlocatie Drenthe

Voor een uitstekende vergaderlocatie in Drenthe moet u bij De Postwagen zijn! Hier kunt u prima terecht voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Naast vergaderlocatie kunt u hier in Drenthe namelijk ook cursussen en lezingen, congressen en symposia en bijvoorbeeld beurzen organiseren. Er zijn verschillende sfeervolle zalen aanwezig waar u met wel 350 personen terecht kunt. Combineer het gebruik van de vergaderlocatie ook eens met een overnachting, een lekkere lunch of wat dacht u van een leuke vergaderbreak? Bij De Postwagen in Drenthe vindt u de beste voorzieningen voor uw vergadering en andere zakelijke bijeenkomst!

Vergaderlocatie van alle gemakken voorzien

Als u een vergaderlocatie bij De Postwagen huurt, dan is deze natuurlijk van alle gemakken voorzien. De meeste van onze vergaderzalen beschikken over gratis draadloos internet en u kunt gebruik maken van de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur. Daarnaast zijn er allerlei handige faciliteiten, zoals natuurlijk een flip-over en een beamer met projectiescherm. Ook handig hier in Drenthe is de professionele geluidsinstallatie die u kunt huren met een microfoon en eventueel headsets. Zo hoeft niemand in de zaal iets van uw verhaal te missen! Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog andere wensen voor uw vergaderlocatie in Drenthe heeft.

Vergaderlocatie gecombineerd met leuke vergaderbreaks

Ook als u na een lange vergadering wel toe bent aan een break, moet u bij De Postwagen zijn. De Postwagen biedt u namelijk niet alleen een goede vergaderlocatie, ook worden hier in Drenthe verschillende leuke en grappige groepsactiviteiten aangeboden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

Al deze activiteiten zijn allemaal erg leuk als afwisseling bij een vergadering. Voor de ideale mix van zakelijk en entertainment moet u zeker bij De Postwagen in Drenthe zijn!

Vergaderlocatie met een heerlijke lunch of diner

De Postwagen in Drenthe biedt u op de vergaderlocatie natuurlijk ook verschillende mogelijkheden op het gebied van eten. Wenst u een koffietafel met gebak tijdens het vergaderen? Of wilt u uw werknemers tussen de middag een eenvoudige lunch bieden? Het is hier in Drenthe allemaal mogelijk. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden, zoals een gezellige high tea of zelfs een uitgebreid vijfgangendiner.

Vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheid

Het is natuurlijk mogelijk dat u een meerdaagse zakelijke bijeenkomst wilt organiseren. Ook daarvoor kunt u uitstekend terecht bij De Postwagen in Drenthe. U kunt hier samen met uw zakenrelaties of collega's overnachten in een unieke groepsaccommodatie die naast de vergaderlocatie is gelegen. Er is plek om te overnachten voor zestig personen. Naast overnachtingsplek voor een meerdaagse vergadering is deze accommodatie in Drenthe ook heel geschikt om te overnachten na een spetterend bedrijfsfeest!

Parkeren is bij De Postwagen in Drenthe geen probleem. De vergaderlocatie beschikt over een gratis parkeerplaats voor zo'n 1500 auto's. Daarnaast is De Postwagen prima te bereiken vanuit de gehele provincie Drenthe. De perfecte vergaderlocatie in Drenthe is De Postwagen!

Meer informatie over vergaderlocaties in Drenthe

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie