Vegetarisch uit eten Groningen

Vegetarisch uit eten Groningen

Stijlvol, sfeervol en smaakvol zijn drie typische kenmerken van restaurant De Postwagen in de provincie Groningen. De Postwagen staat bovenal bekend om de heerlijke gerechten voor vegetariërs. Denk onder andere aan de lasagne van rode biet en jonge geitenkaas, geserveerd met een gember honingsaus en roomboter. Bijzondere keus, verrassend lekker en aanbevolen door andere vegetariërs.

Lekkere vegetarische gerechten

Een ander populair voorbeeld is de Spaanse schapenkaas (voorgerecht) met appel, tomaten marinata, pesto en honing. We hebben nog veel meer lekkere vegetarische gerechten voor je in petto. Een keertje zondigen? De Postwagen Groningen is net als jou dol op vegetarisch eten, maar we hebben ook andere specialiteiten op onze menukaart staan. We zijn er transparant in dat we geen geheel vegetarisch restaurant zijn. We staan wel open voor al je voorkeuren.

Spaanse schapenkaas met appel, tomaten marinata, pesto en honing

Biologische ingrediënten en producten uit Groningen

We doen ons best om zoveel mogelijk te werken met biologische ingrediënten en producten uit Groningen. Dit past in ons plaatje van een restaurant met gezond eten. Je bent zelf driedubbel bewust bezig: je geniet niet alleen van vegetarische gerechten, je steunt ook de regio en je stimuleert duurzaamheid. Zo is uit eten in Groningen een feest voor iedereen. Reserveer wel op tijd een tafel, want het restaurant is regelmatig volgeboekt.

Reserveer wel op tijd een tafel, want het restaurant is regelmatig volgeboekt

Combineren met activiteiten

Je kunt het eten combineren met diverse activiteiten. De Postwagen biedt meerdere uitjes aan (met veel positieve ervaringen). Verder zijn er opties voor vrijgezellenfeesten of zakelijk entertainment. We heten je van harte welkom in één van onze schitterende zalen.

Contact

Heb je nog vragen over vegetarisch uit eten bij De Postwagen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Voor vegetarisch uit eten in Groningen kom je naar De Postwagen.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie