Vegetarisch uit eten Friesland

Vegetarisch uit eten Friesland

Lekker vegetarisch uit eten in Friesland doe je bij De Postwagen. De horecagelegenheid bestaat al sinds 1780 en is door de eeuwen heen getransformeerd tot een geliefd restaurant voor gasten die bewust willen eten. Dat houdt in dat De Postwagen niet per se een vegetarisch restaurant is (er wordt bij andere tafels soms vlees geserveerd), maar wel een restaurant waar vegetariërs met plezier komen.

Heerlijke vegetarische gerechten

We kunnen ons heel goed indenken dat je nooit vlees eet of dat je af en toe vegetarisch wilt eten. Voor jou en andere vegetariërs hebben we een speciale menukaart met uitsluitend vegetarische gerechten. Zo kun je gewoon genieten van een avondje uit eten. Op de rand van Friesland leveren wij een smaakverwennerij voor vegetariërs.

Smaakverwennerij voor vegetariërs

Streekproducten en biologische ingrediënten

We doen ons best om zoveel mogelijk producten uit de streek te halen. We streven daarnaast naar het gebruik van biologische ingrediënten. Dit alles past in het plaatje van een restaurant met gezond eten. Door te kiezen voor De Postwagen kies je niet alleen vegetarisch, maar kies je ook bewust. Waar mogelijk proberen we de lokale middenstand te steunen en gaan we voor gezamenlijk succes in de regio.

Eten combineren met een activiteit

In plaats van een avondje uit kun je er ook een dagje weg van maken. De Postwagen is een grootmacht op het gebied van activiteiten. Van het rijden op een solex tot daten met struisvogels, alles kan in Friesland. Het overzicht van uitjes biedt genoeg keus.

Tuffen naar Tolbert

De Postwagen is gevestigd in Tolbert, een klein dorpje nabij de grenzen tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Je 'tuft' makkelijk naar ons gebouwencomplex via de A7 (je kunt afrit 33 en 34 nemen). Er is een bushalte op een paar minuten lopen van het restaurant.

Voor vegetarisch uit eten in Friesland kom je naar De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie