Vegetarisch restaurant Drenthe

Vegetarisch restaurant Drenthe

De Postwagen is een restaurant op de rand van Drenthe. De Postwagen heeft meerdere kwaliteiten waar gasten van houden: verse en biologische (streek)producten, toegankelijkheid en sfeer. Daarnaast staan er verschillende vegetarische gerechten op de kaart. De 'Trots van Tolbert' is een ideaal adres als je op zoekt bent naar een vegetarisch restaurant in Drenthe.

Vegetarisch uit eten bij De Postwagen

Uit eten is leuk, gezellig en verbindend. Een uitje met geluksmomentjes. Ook als je nooit vlees eet. Laten we duidelijk zijn: De Postwagen is geen geheel vegetarisch restaurant, maar je kunt hier als vegetariër zeker goed terecht. Het vriendelijke personeel houdt rekening met al je wensen (geef ze gerust aan). Het wordt een fijne avond in Drenthe.

Je kunt hier als vegetariër zeker goed terecht

De middag is eveneens een mogelijk moment voor vegetarische voorkeuren. Dat is geen probleem: de lunchkaart toont gerechten waar vegetariërs van smullen. Laat het vlees staan en ga voor de heerlijke alternatieven. Ze zijn er en ze vormen een feest voor je smaaksensoren.

Een feest voor je smaaksensoren

Biologische ingrediënten en streekproducten

De Postwagen Drenthe is een restaurant met gezond eten. De vegetarische gerechten worden net als alle andere gerechten zoveel mogelijk samengesteld met biologische ingrediënten. Het eten wordt het liefst lokaal geproduceerd. Door deze bewuste beslissingen wordt een avond uit eten veel meer dan een vegetarische keuze: je kiest voor duurzaamheid en je steunt de regio. Goed bezig dus.

Leuke locatie

Natuurlijk is vegetarisch eten belangrijk, maar je wilt net zo goed gewoon genieten van de omgeving waarin je dineert. De Postwagen heeft een prachtig pand met een stijlvolle zaal op een leuke locatie in het vredige dorpje Tolbert. De locatie is bovendien uitstekend bereikbaar (de A7 ligt op een paar minuten rijden) met voldoende parkeerplaatsen en een prima verbinding voor openbaar vervoer.

Voor een vegetarisch restaurant in Drenthe kom je naar De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie