Urgente meldingen

Urgente meldingen

Melding 5 • Door een enorme piek in het aantal reserveringen zijn bepaalde buffetten en barbecues voorlopig volgeboekt

Melding 4 • Tijdelijke sluiting diner à-la-cartegedeelte (Lunchproeverij blijft) 

Zie voor meer informatie hierover de volgende link. En reserveer de Lunchproeverij

Melding 3 • Grote evenementen in oktober en december

  • Cazemier Verhuur & Evenementen organiseert in oktober twee flinke feesten in ons gebouwencomplex. Het gaat om DIT en het Jaren 80 feest. We zijn voor Cazemier blij dat deze feesten doorgaan en dat de tickets van de digitale toonbank vliegen. Er zal een 'CoronaCheck' zijn.
  • In december organiseert Cazemier opnieuw twee grote feesten in onze feestlocatie. Grote groepen lopen warm voor zowel het Foute Feest als voor de MEGA90's 1e Kerstdag (zorg dat je op tijd tickets koopt). Voor die maand is het exacte coronabeleid nog niet duidelijk vanuit de overheid: het coronatoegangsbewijs geldt namelijk eerst tot 1 november.
Grote evenementen: in oktober een coronatoegangsbewijs

Melding 2 • Zo gaan wij om met de coronacheck en besloten feesten; bedrijfsfeesten, familiefeesten en bruiloften

Besloten feesten zijn overzichtelijk. Families kunnen onderling de boel afstemmen en checken. Voor bedrijven en besloten feesten geldt dat evengoed. We kunnen voorstellen dat bedrijfsvertegenwoordigers een check wensen. Eventueel verzorgen wij de controle. Een e-mail met dat verzoek naar info@postwagen.nl volstaat. 

Als wij de controle verzorgen, checken we de coronatoegangsbewijzen. Daarna ontvang je van ons een uiting/bevestiging van je toegang. Dat zouden polsbandjes kunnen zijn bijvoorbeeld.

Onderling afstemmen, controle op verzoek 

Melding 1 • Coronabewijs niet nodig in Activiteitenarena (doorstroomlocatie)

De Activiteitenarena is een overdekte uitjeshal in Tolbert. Voor die activiteiten kun je gewoon naar binnen. Net als dat je 'gewoon' naar de Ikea en dergelijke kunt. Er geldt geen check vooraf. In de uitjeshal is een los horecagedeelte gevestigd. Dáár geldt de opvatting die we ook over het restaurant hebben. Uiteraard roepen we op tot verantwoordelijkheid. 

Geen check vooraf

 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's