Uitjes in het Westerkwartier

Uitjes in het Westerkwartier

Een leuke invulling van de dag. Een glimlach op het gezicht. Gezelligheid en sfeer. Iedereen houdt van uitjes. Vooral geliefd zijn de uitjes in het Westerkwartier. We heten je graag welkom in deze regio, waar je kunt kiezen uit talloze activiteiten. Binnen en buiten, in de omgeving of bij onze locatie. Er is heel wat mogelijk.

VET leuk

Verken bijvoorbeeld de omgeving via de VETbike: een elektrisch aangedreven voertuig met dikke banden. Op deze step scheur je met plezier door het Westerkwartier, zonder enige moeite. Iets minder dik, maar net zo vermakelijk: de Solex! Een derde optie is de magistrale Moonwalker: een bijzondere combinatie van een loopband en een fietsframe.

Wandeling met spel, dacht het wel!

Een supergezond voertuig is natuurlijk de benenwagen. Met een moderne speurtocht als The Blacklist Citygame wordt een wandeling extra bijzonder. Je doorkruist het dorp, op zoek naar aanwijzingen. Een complete 'city' als speelveld. De GPS-tocht met Fotospel is ook interessant, zeker als je van humor houdt. 

Interessant, zeker als je van humor houdt

Opvallende uitjes in het Westerkwartier

Er zijn nog veel meer activiteiten in onze regio. Denk aan het Militaire Dienstplichtspel, de Disc Golf Clinic of Sterrenslag. Alleen het kan nog een stukje opvallender. Daten met struisvogels spant de kroon, terwijl de Mega Beerpong Quiz en Archery Tag (boogschieten op elkaar) ook in de buurt van de titel komen. Stuk voor stuk opvallende uitjes in het Westerkwartier. 

Het kan nog een stukje opvallender

Partycentrum van het Noorden

Alle activiteiten beginnen bij De Postwagen. Dit is het partycentrum van het Noorden. De Postwagen ligt namelijk in het Westerkwartier (Groningen), dat grenst aan Friesland en Drenthe. Mooi centraal dus. We heten je van harte welkom in onze prachtige accommodatie, waar je bovendien heerlijk kunt eten

Vermakelijke uitjes in het Westerkwartier starten bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's