Uit in Groningen

Uit in Groningen

Een aantrekkelijk idee: een dagje of avondje uit in Groningen. Maar dan moet je nog een keuze maken. Partycentrum De Postwagen maakt het je allemaal wat makkelijker en schotelt je allerlei leuke activiteiten voor. Zo weet je zeker dat het een geslaagd dagje uit wordt. Inspanning of ontspanning, jong of oud, voor elke soort groep is er een geschikt uitje. Een aantal van de uitjes zetten we op deze pagina in de spotlight.

Leuke activiteiten in de spotlight

Voor een leuke dag uit in Groningen zit je wel goed bij De Postwagen. Het partycentrum staat bekend om het brede aanbod van activiteiten.

Wees op je hoede voor Dirty Derk

Volledige dag uit in Groningen

Je kunt er puur een gezellige middag van maken en verder niets. Je kunt er ook een volledige dag uit van maken. In dat geval combineer je één of meerdere activiteiten met een lekker etentje. Het restaurant van De Postwagen kijkt er naar uit om je smaaksensoren te verwennen. Geniet van de Bulgaarse Smulsteen, de Toffe Tafelgrill of het handige keuzemenu. De buffetten worden eveneens aangeraden. 

Spetterende feestavond

Het wordt nog mooier, leuker en vooral gekker met het Foute Feestje. Een ideale slotactiviteit voor een fantastische feestavond. Andere spetterende activiteiten zijn de Silent Disco en de Smartlappenavond met Karaoke. Gegarandeerd heel veel plezier. Daarna ga je kruipend naar huis of je rolt je alternatieve bed in: een Russische legerwagon van de unieke groepsaccommodatie. Slaap lekker.

Het leukste dagje of avondje uit in Groningen boek je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's