Uit eten tijdens kerst Drenthe

Uit eten tijdens kerst Drenthe

GourPretPakket (sterk aanbevolen)

Populair: het GourPretPakket afhalen tijdens kerst. Bekijk en reserveer ons GourPretPakket: een compleet gourmetpakket met onder andere vlees, salade, stokbrood en sauzen. Ook is er een activiteit inbegrepen.

 

De mooiste tijd van het jaar hoor je in stijl te vieren. Met sfeer, gezelligheid en lekker eten. Het liefst zo uitgebreid mogelijk. Kerst kent helaas ook mindere kanten; zoals het boodschappen doen, de stapels afwas en de stress om alles op tijd klaar te maken. Gelukkig is de oplossing eenvoudig: ga uit eten tijdens kerst, bijvoorbeeld in Drenthe.

Gezellig uit eten

Het prachtige partycentrum De Postwagen geeft je de ultieme gelegenheid om te ontsnappen aan de rompslomp thuis. Tijdens Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag serveren wij een schitterend achtgangendiner. Dit alles in een aantrekkelijke zaal, volledig ingericht met het thema kerst. De data op een rijtje:

Data Kerstdiner Drenthe

    Eerste Kerstdag - zaterdag 25 december 2021 
    Tweede Kerstdag - zondag 26 december 2021 
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Compleet uit eten tijdens kerst

Met acht gangen ben je verzekerd van lekker eten. We kunnen ons voorstellen dat je daar wel de tijd voor wilt nemen. Daarom mag je zelf bepalen hoelang je blijft. Dat is wel zo relaxed. Intussen zorgen wij voor een prettige omgeving, waarin je je helemaal thuis voelt. Dit wordt een geweldige avond met verleidelijk eten, zoals het hoort. Compleet uit eten. Op welke avond kom jij het liefst? Kies één van beide mogelijkheden en geef het door via de speciale Kerstdiner-pagina, waar je kunt reserveren.

Een geweldige avond met verleidelijk eten

Kerstdiner voor iedereen

De Postwagen wil graag dat iedereen met plezier komt eten tijdens kerst en daarom houden de medewerkers rekening met al jullie wensen. Zo hebben we onder andere een volledig vegetarisch achtgangendiner als alternatief. Ook allergieën of moeilijk etende kinderen kunnen een rol spelen. Geef je aandachtspunten door bij de reservering en wij zorgen dat het goed komt.

Lekker uit eten tijdens kerst in Drenthe? Dan kom je naar De Postwagen.

+ De topper tijdens kerst: escape room

Maak er een dagje uit van en combineer het kerstdiner met de escape room. Je krijgt dan €2,50 per persoon korting op deze activiteit. Het escape spel is een topper tijdens kerst. Elk jaar weer kiezen gasten voor deze leuke combinatie van vermaak en (daarna) lekker eten. We raden je aan om op tijd te reserveren voor deze combideal, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

+ Diner à la carte op andere dagen

Misschien wil je kerst toch echt thuis vieren met vrienden en familie. Dan is het nog steeds een steengoed idee om 'ergens' rond kerst (voor of na Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag) uit eten te gaan. Geniet op de andere dagen van een diner à la carte: bekijk de menukaart van het restaurant en reserveer meteen je tafel via online reserveren.

    donderdag 23 december 2021 
    vrijdag 24 december 2021 
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie