Uit eten met kids Friesland

Uit eten met kids Friesland

Elke avond van de week kun je uit eten met de kids in Friesland. Bij restaurant De Postwagen staan de deuren dagelijks open voor oude en jonge liefhebbers van sfeer en lekker eten. De Postwagen is geschikt voor ouders die niet in een typisch 'kinderrestaurant' willen dineren, maar tegelijkertijd wel een fijne avond willen beleven met hun kids.

Altijd iets lekkers voor de kids

Op de rand van Friesland weten we wel hoe je zoiets aanpakt. In een prachtig pand serveren we grandioze gerechten voor kinderen. Het speciale kindermenu biedt altijd iets lekkers voor de kids. Van vissnackjes tot vegetarische lasagne en van pannenkoeken tot patat, reken maar dat ze zullen smullen.

Ja, friet!

  • Puntzakje friet met kipnuggets: Kapitein Kip                             
  • Puntzakje friet met frikandel: De Frikandelfanaat
  • Puntzakje friet met kroket: De Kroketkoning
  • Puntzakje friet met een spies van verschillende snacks

Andere mogelijkheden

  • Gepaneerde stukjes vis (wel weer met friet)
  • Lekkere lasagne van het huis
  • Pannenkoek naar keuze met suiker; stroop; jam, kaas of spek

Het plezier houdt niet op: hierna volgt vanille-ijs met warme chocoladesaus of kinderijs met vers fruit en slagroom. Dat gaat er wel in.

In een prachtig pand serveren we de lekkerste gerechten voor kinderen

Uit eten met het hele gezin

De Postwagen leent zich er uitstekend voor om uit eten te gaan met hele gezin. Uit de ervaringen blijkt dat gasten graag terugkeren naar ons restaurant in Tolbert. We zorgen voor een optimale sfeer in een aantrekkelijke omgeving. Je voelt je direct thuis. Het wordt een gezellige avond om naar uit te kijken. Een smaakvol feest.

Heerlijke gerechten

De volwassenen genieten net als de kinderen van een uitje met geluksmomentjes. Dat kan 's middags al beginnen met een lekkere lunch. 's Avonds biedt de menukaart van het restaurant ook heerlijke opties. Voor een volledige ervaring zijn de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts onmisbaar (met aantrekkelijke alternatieven voor vegetariërs en gasten met coeliakie).

Goede bereikbaarheid

Met de bereikbaarheid is het bij De Postwagen prima in orde. Het restaurant ligt centraal in Noord-Nederland en is daardoor prima te bereiken vanuit heel Friesland. Twee pluspunten: op korte afstand van de A7 (afrit 33/34) en gratis parkeren.

Uit eten met de kids doe je op de rand van Friesland, bij restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie