Uit eten in Friesland

Uit eten in Friesland

Echt een ontzettend leuk plekje om uit eten te gaan. Dat is in tien woorden waar De Postwagen voor staat. Friezen weten massaal de weg te vinden naar ons mooie restaurant (op de rand van Friesland). Ze kiezen voor een romantisch avondje met z'n tweetjes of juist voor een etentje met de hele familie. Waarom is De Postwagen Friesland zo populair? 3 redenen.

1. Goedkoop uit eten in Friesland

Uit eten in Friesland is altijd een leuk (maar soms ook prijzig) idee. Wij bieden bewust betaalbare gerechten. Dit is extra bijzonder als je kijkt naar het prachtige pand. Stijl, sfeer en smaak vormen een succesvol trio in een schitterende omgeving vol gezelligheid, terwijl de prijzen voor het eten (relatief) goedkoop zijn.

Stijl, sfeer en smaak vormen een succesvol trio 

2. Heerlijk uit eten: volop variatie 

De Postwagen Friesland heeft volop variatie als het om eten en drinken gaat. Bij de samenstelling van de menukaart is rekening gehouden met 100% vegetariërs en mensen met coeliakie. Voor vlees- en visliefhebbers zijn er ook voldoende gerechten met dierlijke producten.

Groepen zoals buurtverenigingen, personeelsverenigingen en families kiezen vaker voor een 3 gangen buffet in het Farmhouse.  Daarnaast zijn toppers als de barbecue bijzonder geliefd. 

Toppers als de barbecue en de 3 gangen buffet zijn bijzonder geliefd

3. Uit eten gecombineerd met een leuk uitje in Friesland

Een middag/avondprogramma (met een leuk uitje en uit eten) is een absolute aanrader, zeker als je met je familie of met je personeel op pad bent. Dat is dan ook de derde reden dat gasten voor De Postwagen kiezen: het is heel eenvoudig om het avondeten te combineren met activiteiten overdag. De unieke groepsaccommodatie maakt het verhaal compleet.

Een absolute aanrader, zeker als je met je familie of met je personeel op pad bent

Stijlvol uit eten in Friesland doe je bij grand café De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's