Trouwzaal

Trouwzaal

Bij Partycentrum de Postwagen kunt u in de mooiste trouwzaal trouwen! Wij bieden diverse arrangementen voor uw bruiloft, prachtige zalen en de beste bediening. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want alles wordt voor u geregeld! Geniet volop van elkaar, uw trouwerij en uw genodigden en maak er samen een leuk feest van. Kijk hieronder voor meer informatie.

Diverse zalen

Partycentrum de Postwagen biedt u diverse prachtige trouwzalen. Wordt het een warm aangeklede trouwzaal? Ga dan bijvoorbeeld voor Farm House. Wilt u een kleine gezellige trouwzaal? Dan kunt u kiezen voor Little House. Partycentrum de Postwagen heeft nog meer trouwzalen zoals:

De trouwzaal voor uw bruiloftsfeest is natuurlijk niet het enige wat telt! Het is ook belangrijk dat alles goed geregeld is en dat het een onvergetelijke dag wordt zonder zorgen. Daarom biedt Partycentrum de Postwagen u ook verschillende bruiloftsarrangementen.

Extra’s

Ontvang uw gasten bij binnenkomst op een bijzondere manier met leuke extra's. Bied uw gasten een heerlijke cocktail aan, zorg ervoor dat uw gasten kunnen genieten van de heerlijkste hapjes of geef uw bruiloftfeest een thema! Alles is mogelijk bij Partycentrum de Postwagen.

De Postwagen, dé trouwzaal voor een onvergetelijke bruiloft!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's